sobota 8. května 2021 Statní svátek

Vyhledávání

Nalezené články: "gastronomie"

Covid prověřil schopnosti firem i bank

čtvrtek, 29. dubna 2021, 12:30Zprávy

Covid prověřil schopnosti firem i bank

S Václavem Štětinou, šéfem firemního bankovnictví Raiffeisenbank, jsme mluvili o tom, jak se změnilo fungování malých a středních firem v uplynulém roce a co přinesla pandemie.

Oblíbená Primátorka pod terasami skončila, mimo jiné i kvůli covidu

Jen málokterý Hradečák v ní nikdy nebyl, což se z daleka nedá říct o každém podniku v Hradci Králové. Restaurace Primátorka pod terasami naproti Žižkovým sadům ale po třinácti letech končí. Do její provozovny se nastěhoval podnik Chilli Táta.

Rok od tvrdého direktu pro české podnikatele. Podívejte se, jak šel čas

V neděli uplyne přesně rok od momentu, kdy vláda nařídila první uzavření restaurací a většiny obchodů kvůli rychlému šíření onemocnění covid-19. Pojďme si shrnout v několika odstavcích uplynulých 365 dní, kdy dostala česká ekonomika tvrdý zásah.

Nejsem nostalgik, který tvrdí, že dříve bylo lépe, říká autorka knihy Devadesátky Johana Fundová

Johana Fundová si v roce 2017 založila facebookovou a instagramovou skupinu s názvem Pure devadesátky, kde se dodnes zabývá fenomény 90. let. Ke stránkám si postupem času našlo cestu čím dál tím více lidí, a tak se rozhodla vydat také knihu....

Z devítky do nejistoty? Gastronomie, cestovní ruch a služby můžou být i dnes sázka na jistotu!

Rozhodovat se o tom, jakým směrem, k jaké profesi to člověka táhne, a jak co nejlépe zhodnotit své nadání a své možnosti, je v patnácti letech ohromně náročné samo o sobě. V letošním roce panují navíc obavy z toho, jak se žákům podaří zvládnout...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "gastronomie"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "gastronomie"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.