Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VOLBY 2021: Lidé prosázeli ve volbách desítky milionů korun. Jeden sázkař si dokonce vsadil čtyři miliony

Letošním vítězem voleb do sněmovny má být podle bookmakerů hnutí ANO, které získá 26 až 27 procent. Hned za ním má být se ziskem 23 procent koalice Spolu a Piráti se STAN mají mít zisk 19 až 20 procent.

Objem sázek by měl podle zástupců některých sázkových kanceláří výrazně překonat rekord z roku 2017. Na sněmovní volby konané před čtyřmi lety dosáhly sázky na 105 milionů korun. Podle sázkových kanceláří by měly být letos zhruba dvojnásobné.

V polovině týdne evidovala sázková kancelář Chance sázky za sedm milionů korun. „Přibližně třetina z této částky jsou náběry na vítězství ANO. Sázkaře také láká sázka na to, zda Volný blok překročí hranici pro vstup do Sněmovny a jestli SPD překoná hranici deseti procent hlasů. Volební účast odhadují okolo 65 procent," řekla mluvčí Chance Markéta Světlíková.

U společnosti Tipsport překročily probíhající volby hranici 70 milionů korun. Včera dopoledne si vsadil jeden ze sázkařů čtyři miliony korun na to, že se uskupení Spolu umístí do druhého místa. Pokud by vyhrál, získal by celkem čtyři miliony tři sta dvacet tisíc korun. Pokud mu jeho tip nevyjde, bude o čtyři miliony korun chudší.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PAVM

Štítky Česká koruna, sázka, volby, bookmaker, 2021, Poslanecká sněmovna, Tipsport, Chance, ANO 2011, Česká pirátská strana, Starostové a nezávislí, SPOLU, Volný blok, Svoboda a přímá demokracie, Markéta Světlíková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VOLBY 2021: Lidé prosázeli ve volbách desítky milionů korun. Jeden sázkař si dokonce vsadil čtyři miliony  |  Volby  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.