Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ceny skipasů zvedat nebudeme, slibují vlekaři ve SkiResortu Černá hora - Pec

Blíží se konec září a provozovatelé skiareálů už oznamují novinky na další zimu. Ve SkiResortu Černá hora - Pec slibují levnější skipasy pro děti, delší sáňkařskou cestu a nová úspornější sněžná děla.

Ve SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC se naplno rozběhly přípravy na zimní sezónu. Chystané novinky se týkají zasněžování, sáňkařské trasy i rozšíření služeb pro lyžaře. „Skipasy zdražovat neplánujeme. Jednodenní skipas pro dospělého bude online v prodeji od 620 Kč. Dá se ve zkratce říct, že máme za stejné peníze jako loni širší nabídku služeb. Díky večerku zdarma u tří variant vícedenních skipasů a jízdě na bobové dráze v Relaxparkuv Peci, která je rovněž zdarma,“ vysvětluje výkonný ředitel SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC Jakub Janda. Meziročně zlevňují vlekaři dětské skipasy online. Znamená to slevu a to až 33% při nákupu online. Návštěvníky SkiResortu čeká pohodlnější nákup skipasů online a nové sKiosky pro rychlejší vyzvednutí skipasů kdykoliv.

Lépe, úsporně a rovněž i za teplejšího počasí, než dosud, se bude zasněžovat v Peci pod Sněžkou, kde přibudou desítky nových sněžných děl. „Do Pece pod Sněžkou jsme koupili 29 nových sněžných děl, která jsou o 30 % energeticky úspornější a navíc díky nové technologii dokáží vyrábět sníh za teplejšího počasí než starší děla. Řádově jde o posun o 2 stupně Celsia, což při čekání na vhodné podmínky pro zasněžování může hrát obrovskou roli,“ říká Janda. Novinka by měla přinést vyšší kvalitu vysněžení sjezdovek a tím i lepší lyžování. Černohorská sáňkařská cesta bude nově delší, s novým horním úsekem mimo křížení sjezdovek. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Skiresort Černá Hora Pec

Štítky skipasy, Skiresort, cena, lyžování, zima, Krkonoše, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ceny skipasů zvedat nebudeme, slibují vlekaři ve SkiResortu Černá hora - Pec  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.