Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: V souboji mezi Hradcem a Libercem rozhodly nájezdy. Duel nakonec ovládli Bílí Tygři

Hokejisté Hradce Králové sehráli proti libereckým Bílým Tygrům vyrovnané utkání. Střelecky byli aktivnější, ale dva body za výhru 3:2 získal nakonec Liberec. Vše rozhodly až samostatné nájezdy, konkrétně se o to postaral Jaroslav Vlach.

Hradečtí dokázali vždy dotáhnout ztrátu, kterou na začátku dvacetiminutovek nabrali. O vítězi nerozhodla ani třetí třetina, a tak se hrálo nad rámec základní hrací doby. Oba celky si v prodloužení vypracovaly jednu velkou šanci, ta nebyla využita a rozhodly nájezdy. V nich dvakrát uspěl Jaroslav Vlach, který přiřkl bonusový bod Liberci.

Za hradecké Lvy vstřelili branky Jakub Lev a Jeremie Blain.

Napínavý souboj ukončil Vlach až v šesté sérii. Liberec tak zvítězil 3:2 v samostatných nájezdech a odvezl si dva body. Tygrům patří čtvrté vítězství v řadě. Mountfield naopak musí skousnout po venkovní výhře ve Zlíně porážku.

Poslední zápas v tomto roce sehrají hradečtí v Olomouci. Na led Kohoutů vyjedou zítra. Úvodní buly bude vhozeno v 16. hodin. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hcbilitygri.cz

Štítky Liberec, Bílí Tygři, Mountfield HK, nájezdy, Bílí Tygři Liberec, Jaroslav Vlach, Mountfield Hradec Králové, Jakub Lev, Jérémie Blain, PSG Zlín, HC Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V souboji mezi Hradcem a Libercem rozhodly nájezdy. Duel nakonec ovládli Bílí Tygři  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.