Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U hradeckého Mountfieldu skončil předčasně útočník Matěj Chalupa

Za extraligový Hradec Králové už Matěj Chalupa nenastoupí. Lvům pomáhal před odloženým startem nadcházejícího ročníku NHL. Na ukončení působení v týmu se dohodlo vedení klubu ještě před jeho odjezdem do Ameriky.

„Vedení klubu se domluvilo s Matějem Chalupou ještě před jeho odjezdem do Ameriky na ukončení působení v týmu. Větší prostor v zápasech budou dostávat kmenoví hráči Mountfieldu HK," je uvedeno na klubovém webu.   

Dvaadvacetiletý útočník, který na konci května uzavřel dvouletý kontrakt s Chicagem, dostal od Blackhawks svolení pokračovat prozatím v Hradci Králové. Tady předtím odehrál dvě sezony.

V úvodu sezony se trenérům v čele s Vladimírem Růžičkou starším, ale do sestavy nevešel. „Nepotkal jsem se s ideální formou. Postupem času jsem se do toho dostával, ale mimo sestavu jsem byl oprávněně," řekl Matěj Chalupa po svém prvním startu v sezoně 11. listopadu.

Takto dlouhou dobu musel útočník čekat i kvůli koronavirové pauze, která zastavila extraligu. Od té doby naskočil do šesti zápasů a připsal si dvě asistence.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejový útočník Matěj Chalupa z Chicaga začne sezonu v Hradci Králové

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Matěj Chalupa, Hradec Králové, Mountfield, ukončení, Mountfield Hradec Králové, Amerika, National Hockey League, Chicago Blackhawks, Vladimír Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U hradeckého Mountfieldu skončil předčasně útočník Matěj Chalupa  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.