Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokejisté Hradce Králové nakonec v Německu trénovat nebudou

Hokejisté Hradce Králové byli nuceni zrušit plánované soustředění na Božím Daru, v jehož rámci měli jezdit trénovat na led do sousedního Německa. Kvůli epidemiologické situaci v Česku ho německá strana Mountfieldu nepovolila.

"I přes intenzivní jednání se víkendové soustředění neuskuteční, německá strana ho vzhledem k situaci v České republice a panujícím obavám neumožnila a zrušila," uvedli představitelé hradeckého klubu na sociálních sítích s tím, že intenzivně řeší jiné možnosti trénování na ledové ploše v nadcházejících dnech.

Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky chtěli v zahraničí trénovat proto, že na základě vládních opatření jsou v Česku krytá sportoviště uzavřena. Do Krušných hor se měli přesunout již v pátek a v Německu trénovat tři dny. Mimo české území se připravují hokejisté Třince a Pardubic, kteří našli azyl v Polsku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Facebook.com/mountfieldhk

Štítky Sport, hokej, koronavirus, extraliga, Hradec Králové, příprava, Mountfield Hradec Králové, Německo, hokejista, Česko, Boží Dar, Vladimír Růžička, HC Oceláři Třinec, HC Dynamo Pardubice, Polsko, Krušné hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Hradce Králové nakonec v Německu trénovat nebudou  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.