Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejisté hradeckého Mountfieldu prohráli v Brně 2:3. Ve své skupině skončili druzí

Včerejší utkání hradeckých Lvů s brněnskou Kometou nabídlo dramatický souboj. Hradci se povedlo během tří minut smazat dvoubrankové manko. Brněnský Zaťovič ale vrátil Kometu do vedení a zařídil jí premiérovou výhru 3:2. Mountfield po porážce a triumfu Pardubic nad Olomoucí, skončil na letním turnaji ve skupině C na druhém místě. Ve čtvrtfinále se popasuje s Třincem.

Do hry hradeckých hokejistů zasahoval poměrně hodně Radim Šalda, který se připletl i do několika šarvátek. Nejprve s Jakubem Valským, pak s Liborem Zábranským mladším. „Já si nenechám s*át na hlavu a musím ukázat respekt a nebýt připos*aný. Ta druhá situace vyplynula z toho, že Kevin Klíma jel střídat a úplně zbytečně dostal krosček od Petra Holíka, což se mi vůbec nelíbilo. Tak jsem po něm skočil a ukázal jsem mu, že takhle teda ne,“ řekl pro klubový web Radim Šalda.

To, že tentokrát proti Brnu utkání nedopadlo pro Lvy vítězně, byla podle Radima Šaldy škoda. „Chceme vyhrát každý zápas za každou cenu. Každý zápas jedeme na sto procent, a tak by to mělo být. Nemyslím si, že jsme proti Brnu nebo jindy ukázali špatné výkony. Tentokrát se to nepovedlo, dostali jsme smolný gól v závěru, a to nás stálo vítězství,“ dodává jednadvacetiletý obránce.

Mountfield narazí ve čtvrtfinále Generali Česká Cupu na třinecké Oceláře. Podle Šaldy jde o hodně těžkého soupeře, který se dokáže velmi dobře připravit na vyřazovací boje. „ My se musíme nachystat ještě lépe a jít do toho dvojzápasu s tím, že ho chceme vyhrát. Pohár i odměna je pro nás velkou motivací,“ říká hráč.

Dnes má tým volno, někteří hráči ale půjdou na trénink. Poté se všichni sejdou, udělají týmovou přípravu a v pondělí vyrazí do boje.

Ohodnoť článek

Foto Instagram.com/mountfieldhk

Štítky Mountfield HK, Hradec Králové, Kometa Brno, Generali Česká Cup, čtvrtfinále, prohra, HC Kometa Brno, Mountfield Hradec Králové, HC Oceláři Třinec, HC Dynamo Pardubice, HC Olomouc, Radim Šalda, Libor Zábranský, Petr Holík, hokejista, Generali Česká pojišťo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté hradeckého Mountfieldu prohráli v Brně 2:3. Ve své skupině skončili druzí  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.