Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hradečtí Lvi zamířili k poslednímu utkání skupinové fáze letního poháru do Brna

Hokejisté hradeckého Mountfieldu dnes absolvují poslední zápas ve skupině C v rámci letního poháru Generali Česká Cup. V něm vyzvou večer od 18. hodin brněnskou Kometu na její půdě. Tým kouče Vladimíra Růžičky chce vyhrát a zůstat i nadále v čele skupiny.

Oba celky se utkaly už ve 2. kole Generali Česká Cupu. Mountfield nedovolil vstřelit na svém ledě Moravanům ani jednu branku a slavil vítězství 2:0.  

Hradec má jistotu postupu do čtvrtfinále v kapse, svůj výkon ale bude chtít vylepšit směrem k vyřazovacím bojům v rámci poháru. V případě vítězství oslaví skupinový triumf. Kometa se s českým pohárem po dnešku sice definitivně rozloučí, ale bude chtít změnit svoje skóre. V pěti utkáních vstřelila jen 5 gólů, ale ani jednou nevyhrála.   

„Na soupeře se nedíváme. V Brně to bývá vždycky cvrkot, ale my zápas určitě chceme vyhrát a uděláme pro to maximum,“ slibuje útočník Aleš Jergl.

Lvi nastříleli v poháru doposud sedmnáct branek, stejně jako jejich rival z Pardubic nebo Olomouc. Nejproduktivnějším hráčem je momentálně se třemi brankami a dvěma asistencemi posila Kelly Klíma. O 2 branky se postaral Jordann Perret a dvakrát se dokázal prosadit Richard Nedomlel.

Dnešní utkání v brněnské DRFG areně začíná v 18. hodin. 

Ohodnoť článek

Foto Facebook.com /MountfieldHK

Štítky Hokej, Hradec Králové, Mountfield, Generali Česká Cup, FC Zbrojovka Brno, Mountfield Hradec Králové, Vladimír Růžička, FC Hradec Králové, Generali Česká pojišťovna, SK Sigma Olomouc, FK Pardubice, DRFG, Jordann Perret

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Lvi zamířili k poslednímu utkání skupinové fáze letního poháru do Brna  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.