Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

První zápas další hokejové extraligy bude hrát Moutfield proti nováčkům z Českých Budějovic

Nejvyšší hokejová soutěž už má připravenou další sezónu. Začne se hrát 18. září. První zápas odehraje Moutfield na ledě Motoru z Českých Budějovic. Ten do extraligy postoupil díky výhře základní části Chance ligy.

Hradec Králové se v letošní sezóně držel zhruba na středu tabulky. Ve chvíli, kdy byla extraliga přerušena se Mountfield nacházel na osmém místě se 74 body.

„Myslím si, že to budou pikantní zápasy. Jak pro Motor, tak pro nás. Všichni víme, jak to v historii probíhalo. Vím, že nás moc nemusejí. Mají dobrou fanouškovskou základnu, takže to budou vyhecované zápasy, které budou žít, určitě se na to těšíme. Doufám, že to budou fajn zápasy, které budeme vyhrávat,“ říká kapitán hradeckého týmu Radek Smoleňák.

Naopak České Budějovice v Chance lize dominovaly. Vytvořili dokonce rekord v počtu získaných bodů v základní části a vyhráli 50 z 58 utkání. Motor se do extraligy vrací po sedmi letech. V roce 2013 se totiž licence přesunula právě do Hradce Králové a v Českých Budějovicích musel vzniknou úplně nový klub.

„Už dlouho jsme si to tak všichni přáli. Pikantnější už to být nemohlo, samotná atmosféra bude neuvěřitelná. Extrémně se na to těším,“ říká pro Budějckou Drbnu útočník Motoru Radek Prokeš.

Ve 28. ročníku hokejové extraligy bude hrát 14. týmů. Jediným nováčkem je Motor z Českých Budějovic.

Ohodnoť článek

Foto Moutfield HK

Štítky hokej, extraliga, 2020/2021, sezóna, Motor, České Budějovice, Hradec Králové, Moutfield, Radek Smoleňák, Madeta Motor České Budějovice, Extraliga ledního hokeje, 1. česká hokejová liga, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První zápas další hokejové extraligy bude hrát Moutfield proti nováčkům z Českých Budějovic  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.