Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Po úspěšné sérii Mountfieldu přišel domácí zmar. Trápící se Vítkovice zaslouženě vyhrály

Už to vypadalo, že se hradečtí hokejisté vrací na vlnu pohody. Na takovou, kterou předváděli v minulých sezonách a také i ze začátku té letošní, než započalo jejich aktuální trápení. To se naopak v předešlých zápasech pomalu začalo vytrácet, když Hradec vyhrál tři zápasy po sobě. Nedělní domácí střetnutí s předposledními Vítkovicemi však dalo na předchozí zlepšení Východočechů rychle zapomenout. Hostující celek při svém prvním zápase pod novým koučem udržel nulu a odvezl si zpod Bilé věže plný počet bodů.

Přitom první třetina zápasu nebyla z domácí strany až tak nepovedená. Hradečtí však značné příležitosti zahazovali a do kabin se tak šlo za nerozhodného a bezbrankového stavu. Vítkovice se ale v průběhu druhé periody čím dál více začínaly dostávat do hry, směrem dopředu však stále byli v nebezpečných situacích viditelnější Východočeši. Ovšem stále platilo to stejné, jako po první třetině - domácí své šance nedokázali využít, takže se šlo do kabin i podruhé stále za stavu 0:0.

Jestli hosté v prvních dvou třetinách tahali za kratší konec provazu, rozhodně to už neplatilo v poslední periodě. Ve 47. minutě se po velkém závaru před hradeckým brankovištěm dostal ke kotouči ex-hradecký Rastislav Dej, který neměl větší problém poslat Vítkovice, trochu nečekaně, do hodně nadějného vedení. Hradec tak musel ještě pořádně zatlačit, jenomže z toho přišly jen dvě příležitosti, opět neproměněné, takže při domácí hře bez brankáře uzavřel na konečný stav 2:0 pro Vítkovické hostující Radek Veselý.

Mountfield HK vs. HC Vítkovice Ridera 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 
47. Dej (Výtisk), 60. R. Veselý(Dej)

Ohodnoť článek

Štítky Mountfield HK, HC Vítkovice Ridera, Tipsport extraliga, MFK Vítkovice, Mountfield Hradec Králové, FC Hradec Králové, Rastislav Dej, Radek Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po úspěšné sérii Mountfieldu přišel domácí zmar. Trápící se Vítkovice zaslouženě vyhrály  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.