Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradec se stal jejich katem! Hokejisté Litvínova dostali od fanoušků lopaty, legenda Šlégr skončil

Od trápícího se Mountfieldu dostali tvrdou facku. Po prohře 2:6 už ale i nejvěrnější fanoušci Litvínova vyrazili proti svým, a to rozhodně dosti kuriózním způsobem.

„My na tribuně rubali ze všech sil. A co vy? Tady máte nové náčiní, seznamte se prosím!“ Takový vzkaz nechali fanoušci Litvínova na dveřích kabiny litvínovských hráčů. Aby toho nebylo málo, tak u vzkazu navíc stála lopata a krumpáč, tedy jasný vzkaz.

Litvínov se letos totiž nesmírně trápí, předposlední je pouze díky lepšímu skóre před Pardubicemi a ačkoliv ani Hradec nezažívá dobrou sezónu, tak pro Severočechy byla prohra v Hradci poslední kaňkou.

„Dnes při zápase v Hradci jsme předvedli maximální support, kdo v Hradci byl ví, že se fandilo bez ohledu na výsledek a jako bychom vedli extraligu a, přepnuli jsme na vyšší level. Přestává to být sranda a začíná už opravdu jít o život, teď jsou na řadě také hráči, aby také přepnuli jinak se vzkaz fanoušků směrem k hráčům změní v realitu,“ objevilo se na facebooku fanklubu Litvínova.

Aby toho nebylo málo, tak po prohře s Hradcem rezignoval trenér Litvínova, hokejová legenda Jiří Šlégr. Ten chtěl z týmu odejít již před měsícem, ale vedení klubu ho podrželo, tentokrát už ale zlatý medailista z nagana na střídačce Vervy definitivně skončil.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Facebook/Ropáci on Tour

Štítky Hokej, Mountfield HK, Hradec Králové, Litvínov, rezignace, HC Verva Litvínov, Jiří Šlégr, Mountfield Hradec Králové, HC Dynamo Pardubice, lopata, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec se stal jejich katem! Hokejisté Litvínova dostali od fanoušků lopaty, legenda Šlégr skončil  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.