Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

S Pardubicemi se rozloučil ve zlém, teď hokejista Rolinek oblékne dres Vrchlabí

Poslední roky jeho kariéry byly spjaty s pardubickým hokejem. Patřil k ikonám týmů a fanoušci ho zbožňovali. Jenže konec Tomáše Rolinka v Dynamu je jak ze zlého snu. Nicméně i tak má devětatřicetiletý útočník a mistr světa chuť k hokeji, ke kterému se po měsíci vrací.

"Od dnešního dne s námi trénuje Tomáš Rolinek. Hledá svoji chuť do hokeje, takže jsme dohodnuti, že se v nejbližších dnech dohodneme, zda vůbec bude pokračovat v hokejové kariéře," objevilo se dnes na facebooku HC Vrchlabí.

Hokejisté Vrchlabí se můžou pyšnit už tak nabitým kádrem plný hokejových hvězd. Kromě bývalého forvarda Mountifieldu HK Jaroslava Bednáře, působí v týmu i Petr Sýkora, nebo Jan Hlaváč.

Mistr světa z roku 2010 a dlouholetýu reprezentant Rolinek skončil v Pardubicích na vladstní žádost. Ke svém konci se vyjádřil na facebooku.

„Chtěl bych uvést pár věcí na pravou míru, které stojí za mým koncem v Dynamu. Je spousta fám, spekulací, lží. Když jsem byl vyřazen mimo sestavu před zápasem v Litvínově, což byl pátek, nikdo mi nic nevysvětlil. Nikdo se se mnou čtyři dny nebavil, byl jsem jak pátý kolo u vozu," řekl Tomáš Rolinek ve video vzkazu, který zveřejnil na svém profilu.

Myslel jsem si, že se spousta věcí změní a budu bojovat za Dynamo. To se nestalo a v sestavě jsem nebyl ani v pondělí (na tréninku), kdy jsem byl v páté lajně. Měl jsem toho dost a požádal vedení, ať se mnou rozvážou kontrakt. Za celou dobu mi nikdo nic nevysvětlil a nikdo se se mnou nebavil. Kromě rozhovoru, který jsem sám inicioval," dodál dlouholetý kapitán Pardubic Rolinek.

Autoři | Foto Wikipedia.org

Štítky hokej, Vrchlabí, Tomáš Rolinek, Pardubice, HC Dynamo Pardubice, HC Stadion Vrchlabí, Facebook, Jaroslav Bednář, Petr Sýkora, Jan Hlaváč, hokejista, HC Verva Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S Pardubicemi se rozloučil ve zlém, teď hokejista Rolinek oblékne dres Vrchlabí  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.