Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Největší hvězda Pardubic na vlastní žádost končí! Půjde do Hradce?

Hokejisté Pardubic se v nejvyšší hokejové soutěži opět trápí. Vyhazov dostal trenér Lubina, kterého především v Hradci neměli vůbec v lásce, a dnes přišel další šok. Tomáš Rolinek, jedna z největších ikon Dynama se rozhodla kvůli neshodám v klubu skončit.

„Chtěl bych uvést pár věcí na pravou míru, které stojí za mým koncem v Dynamu. Je spousta fám, spekulací, lží. Když jsem byl vyřazen mimo sestavu před zápasem v Litvínově, což byl pátek, nikdo mi nic nevysvětlil. Nikdo se se mnou čtyři dny nebavil, byl jsem jak pátý kolo u vozu," řekl Tomáš Rolinek ve video vzkazu, který zveřejnil.

„Myslel jsem si, že se spousta věcí změní a budu bojovat za Dynamo. To se nestalo a v sestavě jsem nebyl ani v pondělí (na tréninku), kdy jsem byl v páté lajně. Měl jsem toho dost a požádal vedení, ať se mnou rozvážou kontrakt. Za celou dobu mi nikdo nic nevysvětlil a nikdo se se mnou nebavil. Kromě rozhovoru, který jsem sám inicioval," dodává dlouholetý kapitán Pardubic Rolinek.

Kam jeho kroky zatím povedou není jasné. Již před sezónou kolovaly zvěsti, že by si ho rád vzal Hradec pod svá křídla, podobně jako u Petra Koukala, jenž byl výraznou tváří pardubického hokeje. Pokud by se tomu ale tak stalo, byla by to další rána do pardubického hokeje, který se nachází v obrovské krizi. 

Autoři | Foto Tomáš Kačerovský

Štítky HC Dynamo Pardubice, Tomáš Rolinek, hokej, HC Verva Litvínov, Petr Koukal

Největší hvězda Pardubic na vlastní žádost končí! Půjde do Hradce?  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.