Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Výhra s příchutí zlata! Junioři ovládli turnaj i bez největších hvězd

Junioři hokejového Hradce ovládli turnaj hejtmanky Karlovarského kraje. Pověsili si tak zlaté medaile na krk, když ve finále porazili německý Kolín.

I bez největších opor vstoupili hradečtí junioři do turnaje na západu Čech. Bez Matěj Pinkase, Petra Moravce a Lukáše Pajera prošli Východočeši základní skupinou bez ztráty bodu.

Díky vítězství se tak dostali rovnou do finále, kde se střetli s Kolínem. Na německého soupeře narazili už v základní části, kdy rozdrtili Mannheim 10:2. Boj o zlato byl nicméně o poznání těžší, avšak svěřenci Davida Kočího a asistentů Petra Luštince a Miroslava Řeháka nakonec zvítězili 4:1..

Těsně před turnajem jsme se trošku zaměřili na přesilovky a občas se nám tam povedlo dát gól právě z přesilových her. Teď budeme pracovat hlavně na hře v obranném pásmu, tam jsou ještě nějaké nedostatky,“ řekl kouč juniorů Miroslav Řehák pro klubový web.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, Junioři, zlato, turnaj, výhra, hokej, zlatá medaile, TJ SC Kolín, Karlovarský kraj, Petr Moravec, David Kočí, Česko, Mannheim

Výhra s příchutí zlata! Junioři ovládli turnaj i bez největších hvězd  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.