Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokej

Byl to zápas harakiri, řekl po bláznivé přestřelce hrdina Lev

Dohromady patnáct gólů padlo v neuvěřitelném zápase Hradce Králové s Kladnem. Jeho hlavním hrdinou se stal Jakub Lev, který v poslední sekundě základní hrací doby vyrovnal na 7:7 a poté připravil i rozhodující branku v prodloužení pro McCormacka.

Fanoušci hradeckého hokeje poletí s hráči do švédského Karlstadu na Ligu mistrů

Fanoušky hradeckého hokeje čeká další příležitost užít si speciální zájezd s celým týmem Mountfieldu. Po vlakovém zájezdu do Berlína se vyrazí za Ligou mistrů (CHL) do švédského Karlstadu. Tentokrát se nepojede po kolejích. Objednaný je letecký...

Derby ukořistilo Dynamo, Lvi odjeli z pardubického kluziště bez bodu

Hradečtí Lvi se v Pardubicích ujali vedení, ale Dynamo čtyřgólovou sérií otočilo skóre a v extraligovém derby vyhrálo 5:2.

Královéhradečtí hokejisté po velkém boji zdolali Spartu 3:2, rozhodl Kelly

Hokejisté Hradce Králové na domácím ledě poprvé od prosince 2019 porazili pražskou Spartu. Soupeř sice v utkání 12. extraligového kola vyrovnal nepříznivý stav 0:2, ale na branku Kellyho Klímy z 52. minuty už odpověď nenašel.

Hokejista Pinkas svádí boj s rakovinou, nejen hokejový svět mu drží palce

Osmnáctiletý hokejový obránce Matěj Pinkas svádí nejtěžší boj v jeho životě. Lékaři mu diagnostikovali rakovinu. Matěj má za sebou operaci a teď podstoupí chemoterapii.

Hradečtí Lvi nastoupí s klidnou hlavou do zápasu proti Berlínu, postup mají v kapse

V Hradci Králové se půjde večer na hokej. Fanoušci uvidí na hradeckém stadionu další bitvu v rámci Champions Hockey League proti německému týmu Eisbären Berlin. Lvi už mají postup jistý, led ozkouší širší kádr hokejistů.

Hokejisté Hradce Králové vyhráli v Berlíně 7:3 a jsou v play off Ligy

Hokejisté Hradce Králové vyhráli v Lize mistrů na ledě Eisbären Berlín 7:3 a zajistili si s předstihem postup ze skupiny G do play off soutěže. Východočeši utkání rozhodli pěti góly ve třetí třetině. Dvě branky a asistenci si v dresu Mountfieldu...

Z Hradce Králové vyrazí vlak plný fanoušků a hokejistů. Cílem je utkání CHL v Berlíně

Z hlavního vlakového nádraží v Hradci Králové vyjede hokejový vlak. Ve 12 vagonech budou cestovat fanoušci, vedení klubu i samotní hráči. Cílem je utkání Hokejové ligy mistrů na ledě Eisbären Berlin. Na cestu se vydá zítra v 9:13.

Jágr připustil, že už ho na ledě neuvidíme. Výjimkou by mohla být akce Winter Classic

Hvězdný hokejový útočník Jaromír Jágr připustil možnost, že už se na led jako aktivní hráč nevrátí. K návratu podle svých slov postrádá motivaci, chuť i čas, neboť je zaneprázdněný péčí o chod extraligových Rytířů. Situaci by ale mohla změnit...

Ruský hokejový útočník Ščerbak končí v Hradci Králové, vypršela mu víza

Ruský hokejový útočník Nikita Ščerbak předčasně končí v extraligovém Hradci Králové. Nejproduktivnějšímu hráči týmu vypršelo vízum a odcestoval do Kanady. Východočeši o tom informovali na svém webu.

Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.