Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Stadion nemají ale pomáhají. Votroci vybrali pro Domov u Biřicky 35 tisíc korun

Hrát nemůžou a nemají ani kde. I tak se ale hráči a vedení klubu FC Hradec Králové rozhodli podpořit hradecký Domov U Biřičky a vybrali mezi sebou 35 tisíc korun. Domov v této době potřebuje jakoukoli pomoc. Za získané peníze tak udělá radost svým klientům.

„Za peníze chce Domov U Biřičky nakupovat ovoce, vitamíny v tabletách pro klienty a zaměstnance, prostředky na jejich testování, energetické tyčinky pro zaměstnance a další potřeby,“ říká mluvčí klubu FC Hradec Králové Michal Petrák.35 tisíc korun klub vedení domova předalo v podobě symbolického šeku.

„Uvědomujeme si, že senioři a lidé, kteří o ně pečují, jsou v této době nejohroženější, proto jsme rádi pomohli,“ říká generální ředitel klubu Richard Jukl. Na provoz Domova U Biřičky může přispět každý z nás, a to pomocí transparentního účtu 2901791873/2010.

Ohodnoť článek

Foto FC Hradec Králové

Štítky pomoc, FC Hradec Králové, Votroci, Dům u Biřičky, senioři, příspěvek, šek, Hradec Králové, domov, Domov U Biřičky, Michal Petrák, Richard Jukl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stadion nemají ale pomáhají. Votroci vybrali pro Domov u Biřicky 35 tisíc korun  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.