Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Votroci hlásí návrat pod lízátka, zítra přivítají před domácím publikem Olomouc

Po téměř měsíční pauze se Votroci vracejí pod lízátka, zítra přivítají Sigmu Olomouc v rámci 12. kola Chance ligy. Hradec Králové bude chtít navázat na svůj poslední domácí triumf 3:0 proti Slovácku.

Pátek je tu, a zatímco se většina z nás těší na zasloužený víkend, Svěřenci Davida Horejše mají plné ruce práce. Po téměř měsíční pauze se totiž vracejí pod lízátka, aby tam v sobotu čelili týmu Sigmy Olomouc. Poslední domácí zápas proti Slovácku zvládli Votroci suverénně 3:0, takže mají nakročeno dobře. Výkop 12. kola Chance Ligy je naplánován na 13:30.

Zatímco první ligový duel sezóny 2023 vyhrála Olomouc 3:1, únorový zápas skončil bez branek a Hradec si poté v květnu spravil chuť dvěma vítězstvími 3:1 v semifinále play-off. Moravané si ale určitě brousí zuby na odvetu, zvlášť když jim šéfuje nový kouč Tomáš Janotka. 

Sigma Olomouc je tradiční český klub s více než stoletou historií, přesto ale na ligový titul stále čeká. Největším úspěchem Hanáků zůstává triumf v Českém poháru v sezóně 2011/12, kdy porazili pražskou Spartu, a následně i vítězství v Superpoháru nad Libercem. Olomoučtí jsou známí svou bojovností, ale Votroci jim rozhodně nedají nic zadarmo. 

Ohodnoť článek

Foto se souhlasem FCHK

Štítky FCHK, fotbal, 1.liga, Hradec Králové, zápas, Sigma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci hlásí návrat pod lízátka, zítra přivítají před domácím publikem Olomouc  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.