Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Pyrotechniku nechte doma, vzkazují fanouškům Votroci před Zlínem

Hradecké fotbalisty čeká už zítra druhé utkání na novém stadionu, ve své aréně přivítají Ševce ze Zlína. Z prvního utkání proti Budějovicím si odnesli výhru, ale také pokutu za pyrotechniku v hledišti.

FC Hradec Králové doufá, že tentorkát se domácí utkání obejde bez pyrotechnických efektů. Minulý zápas narušily světlice a zapálený oheň pod roztaženým choreem Klub, vzhledem k tomu, že se jednalo o výjimečné utkání pro celé město, zaplatí sám. Už od zápasu se Zlínem však bude přistupovat k těmto incidentům s nulovou tolerancí. U viníků zjistí jejich totožnost a následně je přísně potrestá. K tomu mu dopomůže propracovaný kamerový systém, který je v aréně instalován tak, aby hříšníky detailně identifikoval.

Votroky čeká zítra další domácí utkání, ve své aréně přivítají Zlín. S Českými Budějovicemi uhráli hradečtí výhru 5:1. "Čeká nás úplně jiný protivník než České Budějovice. Dynamo hrálo otevřený fotbal, což nám vyhovovalo, chodili jsme do rychlých protiútoků. Zlín vede zkušený trenér, jehož mužstvo hraje organizovaně z bloku. Bude to tedy naprosto odlišné utkání než s Budějovicemi,“ upozorňuje asistent hradeckého trenéra Stanislav Hejkal.

Brány stadionu se otevírají dvě hodiny před úvodním výkopem duelu, a to ve třináct hodin. Fanoušci by pro příchod do arény měli využít vstup, který budou mít uvedený na vstupence. Klub očekává vysokou návštěvu. Pro domácí je ideální přijet na stadion MHD nebo na kole. Kdo přijede autem, bude mít k dispozici parkoviště u východní a severní strany stadionu a plochu před Flošnou. 

Příznivci Ševců mohou v den utkání pořizovat vstupenky do sektoru Q, který je pro ně vyhrazen. Lístky, které stojí 270 Kč, získají na pokladně u tohoto sektoru od 13:00. Do arény se fanoušci Zlína dostanou z jihovýchodní strany vchodem číslo 6. V sektoru je situováno občerstvení i toalety.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky fotbal, liga, Zlín, Hradec Králové, pyrotechnika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pyrotechniku nechte doma, vzkazují fanouškům Votroci před Zlínem  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.