Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejisté Mountfieldu poměří síly na fotbalovém hřišti. Zítra hrají s Novým Hradcem

Hokejisté Mountfieldu v Hradci Králové vyběhnou na zelný trávník. Ať to zní netradičně, není to pro nic neobvyklého. Lvi zítra s Novým Hradcem změří síly už po páté. V posledních čtyřech zápasech vždy inkasoval tým fotbalistů.

„Výhry 4:3 po penaltách, 3:2, 4:3 po penaltách a 4:2. Hradečtí hokejisté v posledních čtyřech letech na Novém Hradci prokázali, že ani fotbal jim není cizí,“ píše hokejový klub na svém webu. Letos tak mají hokejisté z Hradce Králové šanci zaokrouhlit výhru a oslavit páté vítězství.

Podle klubu však není třeba vyhrát. Hlavním cílem je prověřit si kondičku, potrénovat a potěšit všechny přítomné. „Od roku 2016 měří síly s Novým Hradcem a na tuto tradici navážou v úterý 16. června od 17:00,“ píše klub.

Minulý rok byl silnou oporou hokejové klubu Patrik Miškař. Ten však v letošní sestavě není. Otázkou tak je, kdo pokoří jeho dvougólové skóre. Kompletní sestavu klub zatím nepředstavil, nechává si to jako překvapení pro samotné diváky. „A kdo se postaví do brány? Bude to znovu Radovan Pavlík, který dokázal vychytat dvě předchozí výhry? To budeme vědět v úterý navečer,“ píše na svých webovkách.

Po přátelském zápase je v plánu i autogramiáda obou zúčastněných sportovních celků.

Ohodnoť článek

Zdroj Mountfield HK

Štítky hokej, fotbal, sport, tráva, Nový Hradec, Mountfield, přátelské, utkání, autogramiáda, tradice, FC Hradec Králové, hokejista, Mountfield Hradec Králové, Radovan Pavlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Mountfieldu poměří síly na fotbalovém hřišti. Zítra hrají s Novým Hradcem  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.