Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vstupenky na finále hokejové Ligy mistrů jsou vyprodané. Stačilo 20 minut

Dnes v 10 hodin dopoledne odstartoval podej vstupenek na finále hokejové Ligy mistrů. Za 20 minut bylo kompletně vyprodáno. V online frontě na vstupenky bylo deset minut po zahájení prodeje přes dva tisíce fanoušků. Na všechny se nedostalo.

„Vstupenky jsem chtěl koupit minutu po desáté hodině. Dost mě překvapilo, že je přede mnou dalších 900 fanoušků, kteří čekají ve frontě. Nakonec je nemám,“ řekl fanoušek Mountfieldu Roman Straka. Vstupenky jsme se pokusili koupit i v naší redakci. Opět neúspěšně. „Trochu jsem zaspala a do online fronty se přihlásila deset minut po začátku prodeje.  Když jsem zjistila, že na vstupenky čeká dalších dva tisíce lidí, bylo jasno,“ řekla redaktorka Hradecké Drbny Katka Malá.

Stále je možné, že se nějaké volné vstupenky ještě objeví. 700 míst v hale je nabídnuto k prodeji fanouškům soupeře. Pokud se nevyprodají, můžou se o ně fanoušci Mountfieldu utkat znovu.  

Venkovní projekce není stále potvrzená

To, že se nedostane na všechny fanoušky bylo jasné hned od začátku. Klub tak chtěl pro fanoušky venkovní projekci. To zada nakonec bude se však stále neví. „Projekce před halou se stále řeší, vše bude záležet na finančním zatížení a rozhodnutí CHL,“ marketingový manažer Mountfieldu Aleš Havel.

Finále hokejové Ligy mistrů se hraje v Hradci Králové v úterý 4. února. Na ledě pod Bílou věží se utká Mountfield HK a švédská Frölunda. Zápas startuje v 18:45. Pro Hradecké hokejisty je finále Ligy obrovským úspěchem. Po pražské Spartě je Mountfield druhý český tým, který si finále Ligy mistrů zahraje.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky hokej, finále ligy mistrů, liga mistrů, vstupenky, vyprodáno, hradec králové, vstupenka, finále, Liga mistrů UEFA, Mountfield Hradec Králové, AC Sparta Praha, FC Hradec Králové, Canadian Hockey League, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupenky na finále hokejové Ligy mistrů jsou vyprodané. Stačilo 20 minut  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.