Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dnes startuje prodej vstupenek na hokejové finále Ligy mistrů

Dnes v 10 hodin dopoledne startuje online prodej vstupenek na hokejovou Ligu mistrů. Očekává se obrovský zájem. Už teď je ale jisté, že se na všechny fanoušky nedostane. Do prodeje jdou jen 2/3 všech míst.

Do hokejové haly v Hradci Králové se vejde 7 tisíc fanoušků. Celou jednu třetinu míst má však rezervovanou pořadatel hokejové Ligy mistrů. Dalších 700 míst pak musí klub rezervovat pro fanoušky soupeře. Pokud se nevyprodají, zbylá místa se vrátí do prodeje pro fanoušky Mountfieldu. 

V nevýhodné nakupovací pozici jsou i majitelé permanentek. „Předkupní právo pro permanentkáře bohužel nebude,“ řekl před časem Hradecké Drbně marketingový manažer Mountfieldu Aleš Havel

Cena vstupenek se bude pohybovat od 170 do 590 korun. Od 10 hodin půjdou koupit na webu klubu. Na pokladnách se prodávat nebudou. 

Pro Moutfield je to historický úspěch 

Finále hokejové Ligy mistrů se hraje v Hradci Králové v úterý 4. února. Na ledě pod Bílou věží se utká Mountfield HK a švédská Frölunda. Zápas startuje v 18:45. Pro Hradecké hokejisty je finále Ligy obrovským úspěchem. Po pražské Spartě je Mountfield druhý český tým, který si finále Ligy mistrů zahraje.

Ohodnoť článek

Foto Hradecká Drbna

Štítky hokej, liga mistrů, hradec králové, vstupenky, finále, online, Liga mistrů UEFA, vstupenka, Mountfield Hradec Králové, FC Hradec Králové, AC Sparta Praha, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes startuje prodej vstupenek na hokejové finále Ligy mistrů  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.