Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mountfield Hradec Králové chce odměnit své fanoušky. Za věrnost jim věnuje vánoční stromek

Východočeský hokejový klub má jedny z nejvěrnějších fanoušků. Téměř osmdesát procent permanentkářů se rozhodlo přenechat klubu prostředky za nenavštívené zápasy. Díky tomu Lvi skončili i ve velmi náročné loňské sezóně, ovlivněné covidovou epidemií, v černých číslech. Za přízeň se svým příznivcům chtějí odvděčit nejen na ledě, ale i mimo něj. Připravili pro ně proto celou řadu benefitů.

Každý fanoušek, který svůj klub podpořil tím, že věnoval celou částku za permanentku, dostane originální dárek v podobě vánočního stromku dle vlastního výběru z prodejny Mountfield, a to včetně ořezu a zabalení. Vouchery na nákup této sváteční nezbytnosti se budou vydávat během listopadu.

Symbolickým poděkováním bude i pamětní tabule u hlavního vchodu ČPP Arény, na které budou jména všech fandů, kteří se klub rozhodli plnohodnotně podpořit. Z dalších benefitů je to pak například veřejné bruslení zdarma, a to v sobotu 6. listopadu od půl šesté do sedmi nebo osobní setkání s hráči.

Do Hradce Králové míří Jaromír Jágr. Kladno je nepříjemný tým, shodují se domácí hokejisté

Hokejový svátek. I tak by se dal popsat dnešní zápas v rámci nejvyšší hokejové soutěže. V něm se na domácí led pod Bílou věží postaví Mountfield HK proti Kladnu. Podle informací hradeckého klubu dorazí i Jarda Jágr a Tomáš Plekanec. Zápas začíná...

Tou asi největší odměnou ale pro fanoušky je vidět svůj tým vítězit na ledě. To se kádru v aktuální sezoně zatím relativně daří. Dnes na soutok Labe s Orlicí dorazí Rytíři z Kladna. „Kladno je nepříjemný tým, má spoustu bojovníků, kteří jsou doplnění o Jágra s Plekancem, což jsou rozdíloví hráči. Jsou strašně šikovní na puku, dokážou ho rozdat a ti kluci pak mohou dávat po jejich přihrávkách góly. Pro nás to nebude nic jednoduchého, oni sice jsou v nižších patrech tabulky, ale to neznamená, že něco podceníme. Musíme hrát pořád naplno a nedat jim ani kousek ledu zadarmo,“ hodnotí soupeře obránce Mountfieldu Bohumil Jank.

Dnešní utkání v Hradci Králové je tak bezpochyby hokejovým svátkem na východě Čech. Při splnění podmínek může být hala zcela zaplněna. U vstupu na stadion se každý návštěvník musí prokázat dokladem o dokončeném očkování, negativním testem, nebo potvrzením o prodělání nemoci. Antigenní test je možné absolvovat také přímo před utkáním před ČPP Arénou. Kromě toho platí povinnost mít po celou pobytu v aréně zakryté dýchací cesty respirátorem třídy alespoň FFP2.

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký, kraj, Mountfield, hokej, tým, fanoušci, odměny, stromek, vánoční, hráči, led, benefity, zápas, Kladno, Jágr, Plekanec, Mountfield Hradec Králové, Rytíři Kladno, vánoční stromek, Jaromír Jágr, Bohumil Jank, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mountfield Hradec Králové chce odměnit své fanoušky. Za věrnost jim věnuje vánoční stromek  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.