Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hledaného muže, který se snažil policistům ujet na kole, „sundal“ z kola strážník městské policie

Policisté si v Hradci Králové během běžné hlídky všimli muže, po kterém je vyhlášeno pátrání. Muž zrovna projížděl na kradeném kole. Na výzvu policistů nereagoval, snažil se jim na kole ujet. Muže zastavil až strážník městské policie, který zrovna kontroloval parkování.

Při běžné hlídce si královéhradečtí policisté všimli muže, po kterém je vyhlášeno pátrání. Hledaný muž kolem projížděl na horském kole. Policisté se proto muže rozhodli zastavit a zkontrolovat, jenže ten na výzvu nereagoval, naopak – začal na kole rychle ujíždět. Toho si všimnul strážník městské policie, který uprchlíkovi zkřížil cestu a „sundal“ ho z kola.

„Strážník na místě prováděl kontrolu zaměřenou na parkování, když si všiml rychle ujíždějícího mladíka na jízdním kole, pronásledovaného hlídkou policie, nereagujícího na výzvu, rozhodl se proto použít k jeho zastavení donucovacích prostředků."  vysvětlila mluvčí hradecké městské policie Eva Kněžourová.

Později policisté navíc zjistili, že kolo, na kterém hledaný muž ujížděl, bylo od předešlého dne nahlášeno jako ukradené ze společných prostor jednoho z hradeckých domů.

Policisté případ dál vyšetřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kolo, honička, pátrání, obecní policie, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledaného muže, který se snažil policistům ujet na kole, „sundal“ z kola strážník městské policie  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.