Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradecká kriminálka objasnila loupež, mladík půjde za mříže až na 10 let

Královéhradečtí kriminalisté se začali zabývat oznámením loupeže ve druhé polovině června. Dojít k ní mělo v Hradci Králové. Tehdy ještě neznámý muž napadl pětašedesátiletou ženu nedaleko autobusové zastávky, ukradl jí kabelku a utekl. Teď ho policisté našli, obvinili a v případě uznání viny půjde až na 10 let za mříže.

Po krádeži na místo okamžitě dorazili policisté, kteří díky všímavým svědkům zjistili, jak muž vypadal a v nedalekém křoví našli odhozenou kabelku. V ní chyběla jen finanční hotovost okolo tisíce korun.

I  přestože muž, který měl ženu podle zjištění policie znát, z místa ihned po činu zmizel, podařilo se ho v následujících dnech kriminalistům vypátrat. Po nezbytných úkonech také obvinit. Muž se totiž k činu i doznal.

„Dvaadvacetiletému muži klademe za vinu spáchání zločinu loupež v souběhu s přečinem neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což mu v případě uznání viny hrozí až desetiletý trest odnětí svobody,“ říká policejní mluvčí Magdaléna Vlčková.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, loupež, napadení, obvinění, Hradec Králové, autobusová zastávka, kabelka, krádež, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká kriminálka objasnila loupež, mladík půjde za mříže až na 10 let  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.