Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vězeň už se z nestřeženého pracoviště zpátky za mříže nevrátil, pátrá po něm kriminálka

Policisté pátrají po třiatřicetiletém vězni Petru Markovi, který byl odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Včera odešel z nehlídaného pracoviště v Červeném Kostelci na Náchodsku. V souvislosti s pracovním zařazením měl povolen volný pohyb mimo věznici v Odolově, kde si odpykává trest.

Petr Marek je z okresu Česká Lípa, není nebezpečný, ozbrojený ani nemá nakažlivou nemoc. ,,Mohl by se pohybovat v rámci Středočeského kraje, ale případně i celé republiky. Je možné, že by mohl být spatřen i ve vozidle bílé barvy značky Ford Mondeo," řekla mluvčí krajské policie Eva Prachařová.

Marek je hubené postavy, vysoký 175 centimetrů a má blond vlasy. Kdo by ho spatřil, má volat na bezplatnou policejní linku 158. V případě svědectví, mohou lidé kontaktovat i kterékoliv oddělení policie.

Věznice v Odolově patří k nápravným zařízením s dozorem a dohledem. Jsou v ní odsouzení, kterým soudy vyměřily jen krátké tresty za méně závažné trestné činy.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky vězeň, policie, pátrání, Odolov, Petr Marek, okres Náchod, Červený Kostelec, Středočeský kraj, Česká Lípa, Ford Mondeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vězeň už se z nestřeženého pracoviště zpátky za mříže nevrátil, pátrá po něm kriminálka  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.