Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neuvěřitelný hazard. Mladík se bavil tím, že si lehl před projíždějící vlak

Těžko uvěřitelnou zábavu si našel mladík, který si včera lehl na koleje a vyčkával na projíždějící vlak. Strojvedoucí mladého muže spatřil a byl nucen zatáhnout ruční brzdu. Mladík následně z místa utekl.

Ve čtvrtek 10. října v půl deváté večer přijali policisté oznámení o možném pohybu neznámé osoby v kolejišti poblíž tunelu v obci Nová Paka.

Při výjezdu z tunelu ve směru k nádraží ČD měl z levé strany před projíždějící vlak vběhnout mladík, který si údajně lehl přes koleje. Strojvedoucí ihned použil nejenom rychlobrzdu, ale i houkačku. Následně měl mladík těsně před samotným střetem z kolejiště utéci na pravou stranu. Ke srážce vlaku s osobou tudíž nedošlo.

Ve vlaku v tu dobu cestovalo 10 cestujících, kteří neutrpěli žádnou újmu na zdraví a ani škodu na majetku. Na místě celé události zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Na základě výsledků provedeného šetření bude teprve možné určit případnou právní kvalifikace tohoto jednání.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Mladík, vlak, Nová Paka, hazard

Neuvěřitelný hazard. Mladík se bavil tím, že si lehl před projíždějící vlak  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.