Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie obvinila z pokusu o vraždu muže, na Hradecku útočil nožem

Kriminalisté obvinili v těchto dnech čtyřiatřicetiletého muže z Královéhradecka z pokusu o vraždu. Ve čtvrtek 8. srpna v jednom z klubů na Královéhradecku pobodal nožem o dva roky staršího muže, řekla Magdaléna Vlčková z krajské policie. Útočníka, kterému hrozí až 18 let vězení, policie dopadla krátce po činu. Je ve vazbě.

Podle informací ČTK se  incident stal ve Smiřicích na Hradecku. Policie to nepotvrdila. "Způsobil mu zranění v oblasti tepny v horní části hrudníku," uvedla Vlčková.

Těžce zraněný muž měl štěstí, že byl na místě činu lékař, který mu pomohl. "Byly odvráceny tragické následky této události. Zraněný muž byl poté transportován do nemocnice k dalšímu ošetření," uvedla Vlčková. Motivem měly být osobní neshody mezi oběma muži.

V Královéhradeckém kraji se podle policie od začátku roku staly dvě vraždy a jeden pokus. První letošní vražda se stala začátkem června na Jičínsku. Šlo o vraždu novorozence, ze které byla obviněna matka dítěte.

Ženě hrozí až výjimečný trest. Druhá vražda se stala 11. července v restauraci v Rychnově nad Kněžnou. Tam devětačtyřicetiletý muž zastřelil legálně drženou pistolí o dva roky mladší manželku. Žena na následky zranění zemřela po převozu do nemocnice. Obviněnému muži, který se doznal, hrozí až 18 let vězení.

 

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Hradecko, 2.VERZE, policie, Královéhradecký kraj, Smiřice, okres Jičín, pokus o vraždu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila z pokusu o vraždu muže, na Hradecku útočil nožem  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.