Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Nacouvala do projíždějícího auta. Řidičce v poledne naměřili dvě promile

Policisté v pondělí po poledni vyjeli řeit nehodu na Husově náměstí v Nechanicích. Řidička tam při vyjíždění nacouvala do projíždějícího auta. A byli poměrně převapeni, že žena za volantem uprotřed dne nadýchala 1,9 promile alkoholu.

„Ke zranění žádného z účastníků nedošlo, jen k pomačkání plechů. Na fiatu byla odhadnuta škoda na 2 tisíce a na toyotě necelých 30 tisíc korun,” řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Policisté pak dali oběma řidičům dýchnout a sedmašedesátiletá žena nadýchala 1,9 promile alkoholu. „Žena navíc neměla u sebe žádný z potřebných dokladů k řízení auta. Neměla řidičský průkaz, osvědčení o registraci vozidla, doklad o pojištění odpovědnosti ani lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti,” dodala mluvčí.

Ženu čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což ji hrozí až tříleté vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, alkohol, Nechanice, Toyota

Nacouvala do projíždějícího auta. Řidičce v poledne naměřili dvě promile  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.