Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dvě opilé ženy měly zájem o stejného muže, tak se porvaly a zmlátily i jeho

Hned dvě opilecké potyčky musely o víkendu řešit hlídky městské policie. Po jedné skončil agresivní muž na záchytce. Při druhé se rvaly ženy, jež se zajímaly o stejného muže. Ten od nich sám schytal pár facek.

Rušný víkend zažili obyvatelé v centru Hradce Králové. Hodinu před sobotní půlnocí se zde do sebe pustila skupina lidí před restaurací, ze které chvíli před tím vyšli. Před městskou policií jich ale většina utekla. „V době příjezdu hlídky se na místě nacházela dvojice mužů, která se vzájemně a velmi agresivně napadala,” uvedla mluvčí městské policie Eva Kněžourová. Strážníci je od sebe odtrhli.

Jeden z mužů se ale hlídce snažil vytrhnout, aby mohl ve rvačce pokračovat. „Vyhrožoval dalším útokem a všechny přítomné častoval nadávkami. Druhý muž vysvětlil, že se pouze bránil,” popsala situaci Kněžourová. Agresivnějšímu z dvojice proto strážníci nasadili pouta. Při dechové zkoušce nadýchal 1,87 promile a putoval na záchytku.

O pár hodin později musel operační důstojník městské policie vysílat hlídku znovu, tentokrát před vlakové nádraží. Zde se praly dvě opilé ženy, které měly zájem o stejného muže. „Ten, když se je pokusil od sebe odtrhnout, schytal také pár facek a kopanců,” objasnila Kněžourová. Po příjezdu hlídky se obě aktérky rvačky zklidnily, od městské policie dostaly pokutu a všem třem bylo doporučeno odebrat se domů.

Foto Městská policie Hradec Králové

Štítky opilec, záchytka, rvačka, opilé ženy, potyčka, městská policie, obecní policie, Hradec Králové

Dvě opilé ženy měly zájem o stejného muže, tak se porvaly a zmlátily i jeho  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.