Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž kradl peníze a tablety přímo ve firmě, kde pracoval. Teď spadla klec

Hradečtí policisté dopadli v minulém týdnu muže, který okrádal vlastního zaměstnavatele. Z firmy na Slezském Předměstí postupně odnesl čtyři ještě zabalené tablety a deset tisíc v hotovosti. Svého činu nyní lituje, hrozí mu až dva roky vězení.

Ve firmě sídlící na Slezském Předměstí se na začátku června ztratily čtyři úplně nové tablety. „Jelikož se v tu dobu ve firmě stěhovalo, zaměstnanci se domnívali, že tablety jsou někde zastrčené a ztrátu nehlásili,” vysvětlila policejní mluvčí Iva Kormošová. O měsíc později však ve stejné firmě zmizelo deset tisíc korun.

Peníze někdo vzal ze tří příručních pokladen, jež byly uloženy v šuplících pracovních stolů. Krádež nahlásili policistům, kteří zjistili, že by lup mohl mít na svědomí zaměstnanec firmy. „Podezření se ukázalo jako pravdivé a muž se navíc po předložení důkazů přiznal i ke krádeži tabletů,” popsala Kormošová. Na svou obhajobu prý uvedl, že byl ve finanční tísni.

Dvaatřicetiletý muž z Hradce Králové ukradené tablety prodal, aby splatil svůj dluh. Činu lituje a slíbil, že škodu ve výši téměř 30 tisíc korun svému zaměstnavateli zaplatí. Hrozí mu až dva roky za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky zaměstnavatel, firma, krádež, tablety, Policie ČR, tablet, Slezské Předměstí, Hradec Králové

Muž kradl peníze a tablety přímo ve firmě, kde pracoval. Teď spadla klec  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.