Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Někdo ze skladu ukradl desítky propanbutanových lahví, škoda je téměř 50 tisíc

Ze skladu čerpací stanice v obci Všestary - Rozběřice nedaleko Hradce Králové se na konci minulého týdne "ztratilo" 63 propanbutanových lahví. Případ řeší policisté ze Smiřic, kteří zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádež, za což pachateli hrozí až dva roky vězení.

Zaměstnanci čerpací stanice po příchodu do práce ve čtvrtek ráno zjistili, že je u skladu rozbité okno a chybí lahve. „Po inventuře došli k výsledku, že se ztratilo celkem 63 kusů 10 kg láhví, čímž firmě vznikla škoda za téměř 50 tisíc korun,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová.

V případě dopadení a prokázání viny hrozí pachateli až dva roky ve vězení. „Žádáme občany, kteří si všimli podezřelé osoby, nebo auta pohybující se okolo benzinové stanice Uno v době od 17. hodiny dne 16.10. do osmé hodiny ranní dne 18.10., aby se s informací obrátili na linku 158 nebo se přímo dostavili na služebnu ve Smiřicích,“ vyzvala Kormošová.

Autoři

Štítky Policie ČR, krádež, lahve, Hradec Králové, Smiřice, Všestary, Rozběřice

Někdo ze skladu ukradl desítky propanbutanových lahví, škoda je téměř 50 tisíc  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.