Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Touha po sběratelské kartičce s Jágrem přišla muže z Hořicka pěkně draho

Na internetu se to hemží podvodníky! Pozor, co a kde kupujete, varuje policie a přidává aktuální případ sběratele hokejových kartiček, který naletěl falešnému prodejci a poslané peníze už pravděpodobně nikdy neuvidí.

Prostřednictvím sociální sítě si měl poškozený čtyřicetiletý muž zakoupit hokejovou kartičku s Jaromírem Jágrem. Za sběratelsky vzácnou kartičku podepsanou hokejistou měl muž prodávajícímu zaslat částku jedenáct tisíc korun. "Přijetí platby měl prodejce potvrdit a kartičku dle domluvy poslat. Po několikadenních urgencích ze strany poškozeného k získání informací o stavu zásilky, přestal prodejce komunikovat," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Eliška Pospíšilová. Jelikož muž sběratelskou kartičku do současnosti neobdržel, rozhodl věc oznámit policii.

Případem se zabývají policisté obvodního oddělení Hořice, kteří případ kvalifikovali jako přečin podvod, za který dosud neznámému pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. V současné době po pachateli pátrají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Jaromír Jágr, podvod, policie, kartička, sběratel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Touha po sběratelské kartičce s Jágrem přišla muže z Hořicka pěkně draho  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.