Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Narazil do sloupu chvíli po rozjezdu. Po převozu do nemocnice hned utekl

Sobotní jízda v Chevroletu Camaro v Hradci Králové se třiačtyřicetiletému řidiči nevyplatila. Rozjel se poté, co usedl za volant svého známého, který zastavil před přechodem u Flošny a odešel. Po sto metrech ale narazil do sloupu. Zraněný řidič po převozu do nemocnice utekl, aniž by se nechal ošetřit a odebrat krev kvůli zjištění požití alkoholu. Škoda na autě je na jednomu milionu, na sloupu je škoda vyčíslena na deset tisíc korun. Případ šetří policie.

Dvaatřicetiletý muž nejprve zastavil s vozidlem před přechodem u koupaliště Flošna a odešel z místa. Třiačtyřicetiletý muž proto usedl za volant místo něj a rozjel se. Po necelých stech metrech vyjel mimo silnici, vjel na travnatou plochu a na ní narazil do sloupu trolejového vedení.

Záchranáři převezli muže s blíže nespecifikovaným zraněním do nemocnice, odkud utekl. „Policisté ohledáním zjistili, že řidič nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem. Policisté vyzvali i druhého řidiče k dechové zkoušce a následně k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem krve. Oba úkony však i přes poučení odmítl,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté odhadli škodu na autě ve výši jeden milion korun. Na sloupu vznikla desetitisícová škoda.

„Oba muži jsou podezřelí ze spáchání přestupku odmítnutí se podrobit zjištění, zda nebyli ovlivněni alkoholem a starší z mužů z dalšího přestupku nepoužiltí bezpečnostního pásu. Policisté přestupky po řádném zadokumentování a prošetření předají správnímu orgánu k dořešení,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky chevrolet, Camaro, policie, odběr, odmítnutí, nehoda, náraz, sloup, Hradec Králové, nemocnice, Chevrolet Camaro, Flošna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narazil do sloupu chvíli po rozjezdu. Po převozu do nemocnice hned utekl  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.