Počasí dnes8 °C, zítra8 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po svědcích dopravní nehody na Trutnovsku. Řidič nezvládl řízení, skončil v nemocnici

Bezohledné chování za volantem vedlo k dopravní nehodě, kterou zavinil sedmadvacetiletý řidič červené Fabie. U Hajnic na Trutnovsku předjížděl na místě, kde je to zakázané. Manévr nezvládl a skončil mimo silnici. Jelikož nebyl připoután, do nemocnice ho transportoval vrtulník.

„Během předjíždění vozu se v protisměru objevil druhý automobil. Ve snaze vyhnout se střetu strhl řízení vlevo a vyjel mimo komunikaci. Tam narazil do vzrostlého stromu a složených klád,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.  

Řidič během nehody utrpěl zranění, která si vyžádala start záchranářského vrtulníku. Kvůli jeho stavu nebylo možné podrobit ho dechové zkoušce. Proto mu byla odebrána krev.  

Policie se snaží najít řidiče dvou zmíněných aut. To se zatím nepovedlo. „Žádáme svědky nehody, aby zavolali na linku 158 nebo se dostavili přímo na trutnovský dopravní inspektorát,“ dodává mluvčí.  

Na místě policie zjistila, že nabouraný osobní vůz Škoda Fabia nemá platnou technickou kontrolu. Z vyšetřování dopravní nehody je navíc zjevné, že řidič v době nárazu nebyl připoután. Škoda na vozidle je odhadnuta na zhruba 80 tisíc korun.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Trutnovsko, zranění, předjíždění, pátrání, svědek, vozidlo, strom, letecky, nemocnice, dopravní nehoda, policie, okres Trutnov, Škoda Fabia, Hajnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po svědcích dopravní nehody na Trutnovsku. Řidič nezvládl řízení, skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.