Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie hledá sprejera, který řádil v centru Hradce Králové. Poznáte ho?

Hradečtí policisté pátrají po sprejerovi, který svými nápisy poničil budovu informačního centra na Eliščině nábřeží. Zatím neznámého mladíka doprovázela dívka. Oba jsou zachyceni na kameře. Policie proto žádá o pomoc veřejnost. Poznáte dvojici na videu?

Zatím neznámý mladík počmáral černou barvou dveře v historickém centru Hradce Králové. K jeho smůle ho však zachytily kamery, na kterých je mladík vidět i se svým doprovodem.

„Žádáme proto samotnou dvojici nebo kohokoliv, kdo dvojici na záběrech pozná, aby se přihlásil policistům z obvodního oddělení Hradec Králové 2 na Pospíšilově třídě, nebo kontaktoval linku 158. Děkujeme,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Majerová. Sprejerovi za trestný čin poškození cizí věci hrozí až jeden rok za mřížemi.

Od začátku letošního roku policie v Královéhradeckém kraji eviduje celkem sedmdesát případů sprejerství, polovinu z nich se podařilo objasnit. „Nejvíce takových trestných činů eviduje územní odbor Trutnov (29 případů) a územní odbor Hradec Králové (28 případů), přičemž kolegové z Trutnovska mají více jak osmdesátiprocentní úspěšnost objasněnosti těchto případů,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky sprejer, malování, Eliščino nábřeží, Hradec Králové, policie, Královéhradecký kraj, Trutnov, okres Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá sprejera, který řádil v centru Hradce Králové. Poznáte ho?  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.