Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zaklíněného opilce vyprošťovaly ze zastávky všechny složky IZS. Hrozí mu až desetitisícová pokuta

K hodně kurióznímu případu na Hradecku, byly ve čtvrtek večer postupně přivolány všechny složky IZS. Opilec, který zůstal zaklíněný na autobusové zastávce je zaměstnal na půl hodiny. Hasiči museli část zastávky rozebrat a poté, co byl vyproštěn skončil na záchytce. Teď ho nemine pokuta ve výši až deset tisíc korun.

Odbíjela osmá hodina večerní, když byli policisté přivoláni na vyžádání ze strany záchranářů, ke spolupráci při vyprošťování muže na autobusové zastávce. Jednapadesátiletého opilce, který byl mezi lavičkou a skleněnou stěnou, ale nešlo vyprostit a na pomoc museli vyrazit i hasiči.

Hasiči demontovali část zastávky a pomohli tak s jeho vysvobozením,“ říká policejní mluvčí Eliška Majerová. Muž byl tak na mol, že se za celou dobu nevzbudil a následně nebyl ani schopný podstoupit dechovou zkoušku.

U záchranářů je tento muž známá firma. „Dle vyjádření tiskového mluvčího ZZS Královéhradeckého kraje se jednalo o více jak čtyřicátý výjezd k tomuto muži,“ dodala Majerová.

Hned jak záchranáři vyloučili zranění, byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Celá záchranná akce zaměstnala všechny složky IZS na půl hodiny. „Muži za vzbuzení veřejného pohoršení hrozí pokuta do výše 10 tisíc korun,“ doplňuje mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto twitter.com/hzskhk

Štítky opilec, složky IZS, pomoc, pokuta, vyproštění, integrovaný záchranný systém, Královéhradecký kraj, Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaklíněného opilce vyprošťovaly ze zastávky všechny složky IZS. Hrozí mu až desetitisícová pokuta  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.