Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejlépe hodnocená krabičková dieta od NutritionPro nově i v Hradci Králové

PR článek

Počínaje tímto týdnem si lidé z Hradce Králové mohou vyzkoušet nejlépe hodnocenou krabičkovou dietu v ČR, která byla zatím dostupná pouze v Praze. Společnost NutritionPro, jež za touto krabičkovou dietou stojí, zákazníkům nabízí jídelníček vytvořený na míru podle jejich potřeb ve formě dvou až pětichodových menu, která sestavuje s nutričními specialisty s cílem pomoci zhubnout, udržet či také nabrat váhu. Opírá se přitom o vývoj vlastní platformy, jež zpracovává zákaznická data, generuje individuální jídelní plány a předává je partnerským kuchyním k výrobě.

„Se vstupem do dalších měst jsme dlouho váhali, ale průzkumy nám ukázaly, že stejně jako v Praze, i v Plzni je poptávka po vyvážené stravě na míru, která je navíc lidem doručována až domů, čili nestráví řešením jídla žádný čas navíc,“ říká CCO NutritionPro David Janíček s tím, že kromě Hradce Králové začíná NutritionPro od 24. dubna rozvážet krabičky i do Pardubic, Liberce, Mladé Boleslavi, Jablonce nad Nisou a do Plzně. Kvalitu rozvážených krabiček NutritionPro dokresluje i fakt, že má společnost poptávku po rozvozech v Německu či Velké Británii, kam plánuje rozšířit působení v rámci dalších dvou let.

NutritionPro lidem poradí se stravovacím plánem

Zákazníci NutritionPro si na webu společnosti zvolí ideální program, jeho délku, která může být 14 dní, měsíc nebo dva měsíce, a počet jídel denně. Na základě dat navíc NutritionPro dokáže každému zákazníkovi automaticky vygenerovat i individuální stravovací plán. Lidí mají k dispozici také zkušenou výživovou poradkyni. „Jsou dva scénáře. Buď zákazník ví, co si chce objednat, a sám si vše nakliká, nebo neví a chce si nechat poradit od našich dietologů, se kterými si může zavolat a nastavit vše tak, aby dosáhl svých výsledků komfortně a jídlo mu chutnalo,“ objasňuje David Janíček.

Ohodnoť článek

Štítky krabičková dieta, NutritionPro, NutritionPro rozváží do Hradce Králové, jídelníček na míru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlépe hodnocená krabičková dieta od NutritionPro nově i v Hradci Králové  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.