Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Únava může mít několik příčin. Znáte tu svou?

PR článek

Trápí vás únava, i když není zrovna jaro? Důvodem může být například oslabená imunita, která vás účinně nechrání. Únava může mít původ také v poruchách funkce štítné žlázy. Máte-li pochybnosti, z čeho pramení vaše potíže, nechte si vyšetřit imunitu či štítnou žlázu.

Za vším hledejte alergie 

Imunita funguje jako náš ochranný štít. Pracuje-li správně, dokáže nás účinně chránit před viry a bakteriemi. Až 60 % imunitních problémů má původ v alergiích, tedy přehnaných reakcích imunitního systému na různé cizorodé látky. Jste často nemocní, unavení a trpíte i alergiemi? Na místě je vyšetření imunity

Na LabOnline si můžete vybrat ze tří balíčků Moje imunita. Balíček BASIC vyšetřuje 10 základních parametrů. Umí zachytit i akutní zánět či prodělanou infekci. Jeho součástí je i vyšetření glukózy v krvi, její zvýšené hladiny jsou často spojeny s opakovanými infekcemi. 

Varianta PLUS vám vyšetří 20 parametrů a kromě komplexního rozboru krve a jednotlivých bílkovin, které jsou součástí imunitního systému, vyšetříme hladinu zinku a složky komplementu C3 a C4. 

Nejobsáhlejší varianta EXPERT měří 23 parametrů z jednoho odběru krve. V rámci ní vyšetřujeme i protilátky proti herpetickým virům, které jsou nejčastější příčinou virových infekcí a dále vyšetření hladiny TSH, což je hlavní hormon, jež řídí činnost štítné žlázy. 

Je vaše štítná žláza v dobré kondici?  

Poruchy štítné žlázy se projevují velkým množstvím různých příznaků. Ty lidé často připisují věku či jiným diagnózám, popř. jarní únavě. Štítná žláza komplexně ovlivňuje celý metabolismus, všechny procesy a orgány v těle.  

Na LabOnline si můžete vybrat ze tří balíčků vyšetření štítné žlázy. Základní soubor laboratorního vyšetření (BASIC) rychlým screeningovým způsobem zkontroluje hladinu 2 základních hormonů, které regulují funkci štítné žlázy.  

Varianta PLUS poskytuje komplexnější pohled na případnou poruchu štítné žlázy, nebo možný rozvoj autoimunitního zánětu štítné žlázy.  

Balíček EXPERT obsahuje vyšetření 7 parametrů. Dále navíc umožňuje z krevního testu stanovit podezření na eventuální nádorové onemocnění štítné žlázy.  

Kam se objednat v Hradci Králové?  

V Hradci Králové nás najdete v ulici Jeronýmova 750. Objednat se můžete kdykoliv mezi 6:00 a 12:00. Odběr zabere pár minut a vy to pohodlně stihnete před prací či během obědové pauzy. Stačí si vybrat vyšetření, termín a zaplatit online.  

Nechte si interpretovat své výsledky 

Konečný výsledek můžete konzultovat s lékařem. Své výsledky si můžete nechat interpretovat u odborníků z uLékaře.cz. Stačí se přihlásit do svého profilu a využít službu, která nabízí online poradnu s více než 350 lékaři různých specializací, dostupnou 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. 

Těšíme se na vaši návštěvu. Zdraví máte v krvi.  

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky štítná žláza, imunita, alergie, Hradec Králové, Basic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Únava může mít několik příčin. Znáte tu svou?  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.