Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt nově rozváží v Hradci Králové

PR článek

Finský technologický start-up na doručování jídla rozšiřuje působení do dalších měst a jeho služby tak mohou nově využívat obyvatelé Hradce Králové. Jedná se již o sedmé město, kde Wolt působí. Stejně jako v dalších městech, i zde garantuje doručení do 30 minut.

„Jsme rádi, že se blíží doba postupného rozvolňování a otevírání podniků, a že jim můžeme dále vypomáhat s kvalitním servisem, na který si spolu se zákazníky zvykly. Stále zároveň platí, že restauracím nabízíme přidanou hodnotu v rámci oslovování nových zákazníků, kteří si chtějí jídlo užít doma, nebo v okruhu přátel. Dle domluvy nových partnerství v Hradci Králové se ukazuje, že poptávka po rozvážkových služkách neopadá, ani s vidinou v lepší zítřky. A nás tak těší, že u nich můžeme být i v tomto gastronomicky zajímavém městě,” řekl generální ředitel Woltu v České republice Jan Foret.

Nabídka z více než třicítky restaurací

Wolt je technologický startup založený v roce 2014 ve Finsku. Nyní působí ve 23 zemích a má přes 3 000 zaměstnanců, 11 milionů registrovaných uživatelů, 40 000 partnerských restaurací a 85 000 partnerských kurýrů. Vedle jídla zároveň rozváží i potraviny a další maloobchodní zboží. Služba je k dispozici jako aplikace pro iOS nebo Android, ale také na webu www.wolt.cz.

Hradečtí najdou na Woltu široký výběr více než 30 restaurací a podniků – od mezinárodní kuchyně po českou klasiku i fast food řetězce jako je McDonald’s, Bageterie Boulevard a Starbucks. Zákazníci se mohou těšit na oblíbené hradecké podniky, mezi které patří také indicko-nepálská restaurace Tandoor, kde připravují tradiční metodou vyhlášené jehněčí, ale i další pokrmy, kuchaři pocházející přímo z Indie a Nepálu. Vyznavači lehké kuchyně ocení nabídku Salaterie Freší na pěší, kde najdou vždy čerstvé saláty, ale i populární poke bowls a vydatné smoothie. Gastronomickou chilli symfonii chutí si mohou dopřát v burgrárně Chilli Táta, kde nabízí skvělé rumunské pastrami a domácí chilli klobásy. 

Nebude chybět ani Panoramico pizza pasta grill, rodinná italská restaurace, kde připravují poctivou italskou kuchyni postavenou na originálních surovinách. Restaurace otevřela na jaře minulého roku – zákazníci ji ale v nejistých časech podpořili, a skvělou italskou pizzu a těstoviny si tak mohou dopřát i nadále.

„Jsem moc rád, že s Woltem přichází do Hradce další prodejní kanál jako doplnění klasického restauračního byznysu. Tato možnost nám velmi chyběla už při prvním uzavření restaurací a museli jsme se tak do rozvozu pustit i vlastními silami. Sám jsem během uzávěry fungoval jako kurýr, takže vím, co všechno je potřeba řešit, když chcete nabídnout kvalitní službu. Je pro mě důležité, že Wolt klade obrovský důraz právě na kvalitu poskytovaných služeb nejen směrem k zákazníkům, ale i směrem k partnerským restauracím,” říká majitel restaurace Tomáš Přibyl.

Jídlo dorazí půl hodiny od objednání

Kurýři doručí objednávku až ke dveřím, přičemž cena za doručení bude začínat na 29 Kč. Doba doručení se stejně jako v jiných městech pohybuje kolem 30 minut od zadání objednávky – včetně času na samotnou přípravu jídla. Objednávat lze přes internetové stránky Woltu nebo jednoduchou aplikaci, která v průběhu doručování například umožňuje sledování pozice kurýrů na mapě. Vzhledem k aktuální situaci společnost zavedla také možnost bezkontaktního předání objednávky.

„Bezkontaktní doručení je stále na Woltu přednastaveným způsobem doručení. Znamená to, že náš partnerský kurýr jídlo doručí před dveře nebo vchod, kdy aplikace zákazníka upozorní, že jídlo bylo doručeno. Snažíme se tak chránit kurýry i zákazníky,” vysvětlil Foret.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, Hradec Králové, dovoz jídla, restaurace, jídlo, McDonald's, Česko, Tomáš Přibyl, Starbucks, Finsko, Indie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt nově rozváží v Hradci Králové  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.