Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Prostřednictvím Safari Parku můžete své oblíbené zvíře pozvat na sváteční oběd

Lva, hyenu, zebru, slona, šimpanze a mnoho dalších zvířat můžete pozvat na sváteční oběd, brunch nebo večeři. Safari Park ve Dvoře Králové nad Labem za vaše peníze naservíruje vámi vybranému zvířecímu šťastlivci skutečné lahůdky jako mango, kaki, čerstvé šneky nebo fermentované listí.

Cílem projektu je pomoci Safari parku pomoci vyrovnat se s výrazným finančním výpadkem v důsledku epidemie koronaviru. Menu pro zvířecí labužníky vyjde na 100 až 450 korun. Nabídky využila například Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií v Dobrušce, která pozvala na oběd krokodýla. Ten si díky partě učitelů pochutnal na potkanovi, pěti myších, křepelce, slepičím masu a menu završil vitamínovým koktejlem.

„Kuchyně našeho safari parku může v lecčem připomínat kuchyně luxusních hotelů. Mlsní obyvatelé našich expozic si rádi pochutnávají třeba na mangu, fermentovaném listí, libovém hovězím mase nebo čerstvých šnecích,“ říká ředitel Safari Parku Přemysl Rabas. Samozřejmostí jsou i granátová jablka, kaki a další exotické ovoce, čerstvé ryby, ale také množství rozličného hmyzu od larev potemníků k sarančím.

Kvůli epidemiologickým opatřením musel Safari Park ode dneška opět zavřít brány návštěvníkům. O to víc ale uvítají finanční pomoc.

Ohodnoť článek

Foto FB SPŠel-it Dobruška

Štítky Safari Park, ZOO, Dvůr Králové nad Labem, dárek, zvířata, ZOO Dvůr Králové, pandemie covidu-19, Přemysl Rabas, Dobruška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prostřednictvím Safari Parku můžete své oblíbené zvíře pozvat na sváteční oběd  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.