Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Krajský úřad v Hradci Králové a úřad v Trutnově od pondělí obnoví úřední hodiny

Od pondělí 20. dubna, uvolní některé úřady v Královéhradeckém kraji preventivní opatření zavedená v souvislosti s šířením koronaviru. Standardní úřední hodiny, obnoví úřad Královéhradeckého kraje a Trutnova. I nadále tu ale budou platit mimořádná hygienická opatření. S úředníky bude možné sejít se jen po předchozí telefonické domluvě.

Úřad v Královéhradeckém kraji zavedl omezení  12. března, přístupná zůstala pro veřejnost podatelna a s úředníky mohli lidé komunikovat i po telefonu nebo elektronickou poštou.

„Prosím všechny, aby pokud možno záležitost vyřešili s úředníky po telefonu nebo přes elektronickou poštu. Pakliže se s pracovníkem domluví na setkání v budově úřadu, je nezbytné si u vstupu vydezinfikovat ruce, po celou dobu mít zakryté dýchací cesty a dodržovat odstup od dalších osob," uvedla ředitelka krajského úřadu Ivana Křečková.

Před vstupem do krajského úřadu může být lidem změřena teplota.

Úřední dny budou standardně v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00, úřad a podatelna pak každý den, a to v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00, v úterý, čtvrtek a pátek od 8:00 do 14:00. Více informací je na webu.

Otevře se i úřad v Trutnově

Bez objednání bude přístupný v pondělí a ve středu také trutnovský městský úřad. Vždy od 08:00 do 17:00. V ostatní dny bude přístupný jen po předchozím objednání přes on-line rezervační systém nebo po předchozí telefonické domluvě s konkrétním úředníkem. Více informací je na webu radnice.

„Dosud platilo, že úřední hodiny byly jen v pondělí a ve středu od 12:30 do 15:30, v ostatní dny zavřeno. Výjimkou je podatelna, která je otevřena. Půjde o významné uvolnění omezení," řekla mluvčí trutnovské radnice Michaela Dědková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Trutnov

Štítky úřad Trutnov, Krajský úřad Královéhradeckého kraje, úřední hodiny, Trutnov, Královéhradecký kraj, krajský úřad, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Gelbič

A jak nas Magistrat Hradec Kralove?

Pátek, 17. dubna 2020, 15:38Odpovědět

Krajský úřad v Hradci Králové a úřad v Trutnově od pondělí obnoví úřední hodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.