Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Roztočte víno ve skle a přivoňte ke Svátku vína Silénos

PR článek

Svátek vína Silénos V. / Vinařský ples 18. ledna 2020 v Hradci Králové. Přijďte prožít krásný sobotní večer s kamarády, kamarádkami či partnery; popíjejte s nimi ta nejlepší vína a nechte se unášet moderátorem připraveným programem. Nebude Vás svazovat náročný dresscode a plesové obvyklosti. Kdo netančí zazpívá si s cimbálem a ochutná zajímavá vína.

Organizátoři letního Svátku vína již po páté nabízí zimní variantu - Svátek vína Silénos s širokou nabídkou prvotřídních vín. Každý ročník je jiný a svým způsobem jedinečný. Letos spojíme skvělá vína, zážitkovou gastronomii a tanec.

Připravili jsme pro vás Vinařský ples. Kromě ochutnávek vín se budete moci nechat pobavit slovenským moderátorem a instrumentalistou, Igorem Hraškem. K tanci a poslechu bude hrát taneční orchestr StopTimeBand Jiřího Pavlíka; zpěvem nadchne folklorní mužský pěvecký sbor ze Slovácka - Bratříčci s cimbálovou muzikou.

Akce není jen pro zadané páry, ale i vinařské party. Těšíme se v sobotu 18. ledna 2020 od 18 hod v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové
 
Info o předprodeji na www.silenos.cz.

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, víno, Silénos, Hradec Králové, Jaroslav Kvapil, sklo, ples, Slovácko

SOUTĚŽ: Roztočte víno ve skle a přivoňte ke Svátku vína Silénos  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.