Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pomozte dnes dobré věci a věnujte v hradeckých obchodech potraviny

I Hradec Králové se zapojil do dnešní celostátní sbírky potravin pro lidi v nouzi. Během celého dne můžete ve vybraných obchodech nakoupit potřebné potraviny, které následně na zřetelně označeném místě můžete vždy nedaleko pokladen věnovat na sbírku.

Od osmé hodiny ranní do večerní osmnácté můžete potraviny v centru Hradce věnovat hned na několika místech. Do akce je zapojen Albert v Kuklenách, Penny market v Pospíšilově ulici a Třebši, Lidl na Brněnské třídě a také v ulici Víta Nejedlého. Sbírku ale můžete podpořit i v obou hypermarketech Tesco a také na pobočce Makra. 

Sbírka potravin probíhá napříč Českou republikou prostřednictvím Potravinové banky, jenž zajistí následně rozdělení vybraných potravin pro organizace, které například pomáhají seniorům, pěstounským rodinám, nebo dětem z dětských domovů a matkám samoživitelkám. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Potravinová sbírka, Potravinová banka, Hradec Králové, jídlo, Vít Nejedlý, Lidl, Tesco, Penny Market, Albert Česká republika, Makro, Česko, Kukleny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomozte dnes dobré věci a věnujte v hradeckých obchodech potraviny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.