Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Restaurace Zděná Bouda má novinku, ze které se tají dech – nádhernou zimní zahradu

PR článek

Nádhera… Těmito slovy hodnotí návštěvníci zimní zahradu Zděné boudy v Hradci Králové. Jedinečný projekt, který je letošní novinkou, má velkou odezvu. A vlastně se není čemu divit… posezení v tomto prostředí vskutku bere dech.

Zimní zahrada, která pojme 40 hostů, je svou konstrukcí i použitými materiály unikátem. Vůbec největší obdiv sklízí designová stěna. Tvoří ji speciální druh pískovce, jehož pokládka byla velmi náročná, protože se na stěnu umisťoval jednotlivě a na místě se řezal a brousil. Ostatně práce jen na tomto trvaly trojčlennému týmu celý týden.

Nepřehlédnutelným prvkem je také mumifikovaný mech. O co jde? „Jedná se o pravý živý mech, jen vláha z listů byla nahrazena ekologickým, biologicky odbouratelným konzervantem,“ uvádí provozovatelé a dodávají, že takto upravený mech není třeba zalévat ani jinak speciálně udržovat. „Spolu se zakonzervovanými rostlinami tvoří takzvaný mechový obraz. Sytě zelený by měl prý vydržet až šest let.“

Příjemnou atmosféru dotváří tekoucí voda ve formě vodopádu. Tři zmíněné prvky jsou unikátní kombinací, která se jen tak nevidí.

Zajímavá je také střecha, kterou tvoří elektrické otočené lamely, jež se dají polohovat mimo jiné podle toho, jak svítí slunce.  „Největší přínos otočných lamel vidíme v možnosti vytvořit pro zákazníky optimální tepelnou pohodu především v letních měsících. Ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát výrazné, tak po otevření střechy máte možnost cítit lehký vánek, který vykouzlí úsměv na vaší tváři,“ usmívají se provozovatelé.

Zimní zahrada má i další precizní vychytávky, není nic jednoduššího, než vám doporučit restauraci navštívit, ať to všechno vidíte na vlastní oči. Vězte, že na toto posezení jen tak nezapomenete.

Restaurace a penzion Zděná Bouda má obecně skvělé renomé mezi gurmány, kteří upřednostňují českou kuchyni. Nemluvě o kombinaci s krásnou přírodou, vždyť se podnik nachází na kraji lesa přímo na cyklo a inline stezce. A že potřebujete do města? Do jeho centra je to jen pět kilometrů. Zkrátka ideál…

A ideál je to i pro vaši svatbu, oslavu či třeba firemní akce. Problémem nejsou komorní události, ani ty pro stovky lidí. Vždy můžete očekávat osobní a plně profesionální přístup personálu.

Více se dozvíte na http://www.zdenabouda.cz.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zimní zahrada, Hradec Králové, mechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Restaurace Zděná Bouda má novinku, ze které se tají dech – nádhernou zimní zahradu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.