Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hasičský charitativní kalendář pro Eleganci bez bariér

„Elegance bez bariér“ je název charitativní módní přehlídky, která je svého druhu výjimečná. Na módním molu se totiž pro dobrou věc představují přímo vozíčkáři. Letošní ročník Elegance bez bariér proběhne 7. října 2019 od 19 hodin v nově zrekonstruovaných prostorách Společenského domu v Solnici.

Výtěžek z celé akce podpoří rodinu Koukolových s dcerou Aničkou, která je ležící, maximálně si sedne. Proto navštěvuje pátým rokem Speciální pedagogické centrum v Hradci Králové, kde má individuální vzdělávací program, a také se vzdělává doma s maminkou. Trénuje hlavně stání na vertikalizačním stojanu, klokankách a s ortézkami, po kterých zaznamenávají velký pokrok.

Letos podpořili akci také hasiči. Příslušníci HZS Královéhradeckého kraje z územního odboru Rychnov nad Kněžnou nafotili speciální kalendář. Výtěžek z prodeje kalendáře, který organizátoři módní přehlídky prodávají za symbolických 150 Kč, poputuje právě na pomoc Aničce a její rodině.

Prodej kalendáře zajišťují organizátoři akce. Objednat si jej můžete na e-mailu palascakova@elegancebezbarier.cz, může být zaslán poštou nebo předán osobně dle domluvy v Hradci Králové, Týništi nad Orlicí nebo Rychnově nad Kněžnou. K dostání je také v Rychnově nad Kněžnou v potravinách AB. 

Předprodej vstupenek na módní přehlídku Elegance bez bariér je spuštěn. Vstupenku můžete zakoupit na webových stránkách Elegance bez bariér a také osobně na těchto místech: Informační centrum Rychnov nad Kněžnou, Společenský dům Solnice, pobočka Generali Kostelec nad Orlicí.

Autoři | Tisková zpráva

Štítky Charitativní akce, Hasiči, módní přehlídka, Solnice, Společenský dům, Rychnov nad Kněžnou, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Generali Česká pojišťovna

Hasičský charitativní kalendář pro Eleganci bez bariér  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.