Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vinaři přijedou do Hradce. Startuje svátek vína na soutoku

PR článek

V sobotu 31. srpna 2019 se milovníci vína mohou již popáté těšit na setkání s předními českými i zahraničními vinaři a prodejci vín v nejkrásnějším parku na soutoku Labe a Orlice v Hradci Králové.

Svátek vína na soutoku se letos poprvé koná v sobotu a to již od 10 hodin. Účast přislíbilo přes třicet vinařů a dovozců, kteří představí vína z více jak 50 vinařství.

Čekají na Vás také prověřené restaurace a cateringové společnosti, které  chystají lákavé občerstvení a vybrané delikatesy v čase oběda i na pozdější odpoledne: husí játra, sushi, ryby, domácí zákusky, grilovaná masa, francouzské sýry, klobásy a mnoho dalších zajímavých specialit.

I hudební program je letos nadmíru lákavý - Jiráskovými sady se celý den ponesou tóny atraktivních vystoupení. Na hlavním podiu začne program po desáté hodině oblíbeným písničkářem Pokáčem, následně již tradičně zahraje k tanci i poslechu místní studentská skupina Pavouk Čichal Salám, program okoření NESSIE alias Anežka Malá a vrcholem slavnostního dne budou koncerty skupin Mastix a Factorial Orchestra.

V růžové zahradě se kromě hudby a dobrých vín budete moci nechat inspirovat módními přehlídkami či vzdušným nebeským tancem a vychutnat si relaxační posezení či rybí delikatesy.

Přímo na soutoku pak budou již tradičně připraveny k ochutnání soutěžní vzorky z mezinárodní soutěže Hradecký pohár vína, včetně vyhlášení vítězů soutěže.

Cena vstupenky je v předprodeji 200,- Kč, na místě pak 250,- Kč a zahrnuje degustační skleničku, zavíňovací vzorek, kulturní program.

Více na www.svatekvina.cz

 


 

Tisková zpráva | Foto svatekvina.cz

Štítky víno, Hradec Králové, vinařství, Labe, Orlice, Anežka Malá, NESSIE, Pokáč, svátek

Vinaři přijedou do Hradce. Startuje svátek vína na soutoku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.