Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nákup z PENNY dovezou kurýři Woltu až domů. Služba je dostupná pro 1,7 milionu lidí

PR článek

Řetězec PENNY výrazně rozšiřuje možnost dovozu nákupu až domů. Prostřednictvím rozvážkové služby Wolt si mohou zákazníci nechat dovézt kurýrem potraviny z prodejen PENNY v Praze, Brně a Hradci Králové. Nákup od PENNY může mít zhruba za 30 minut od objednání doma na stole více než 1,7 milionu zákazníků.

Z kteréhokoliv místa v Praze, Brně či Hradci Králové mají zákazníci možnost nakoupit prostřednictvím Wolt. Partnerští kurýři Woltu nyní nově dovezou nákup až domů z pěti prodejen PENNY v Praze, které doplní stávající možnosti objednávek v Brně (3 prodejny) a Hradci Králové (2 prodejny). Zapojené prodejny PENNY byly vybrány po konzultacích se společností Wolt tak, aby bylo možné dovážkami pokrýt prakticky celé území města. Od každé jednotlivé prodejny kurýři operují do vzdálenosti šest kilometrů vzdušnou čarou ve všech směrech. Celkově je tak nákup v PENNY přes kurýrní službu dostupný již pro 1,7 milionu lidí.

„Díky spolupráci s Wolt výrazně rozšiřujeme možnosti nákupů on-line. Objednávání v aplikaci je intuitivní, rychlé a za stejné ceny jako na našich prodejnách. Přinášíme tak nový benefit například pro starší či nemocné lidi nebo ty, kteří nemají čas jít do prodejny osobně. Zároveň oslovujeme zcela nové skupiny zákazníků,“ vysvětluje mluvčí PENNY Tomáš Kubík

Uživatelé aplikace Woltu mají možnost nakoupit stejný sortiment PENNY, jaký je dostupný ve vlastní kamenných prodejnách, a to včetně vybraných produktů v akci, s výjimkou nepotravinového zboží. Celkově se nyní jedná o více než 2 200 položek zboží. Rovněž ceny jsou při online nákupu totožné. Na Woltu lze objednávat hodinu po otevření prodejny PENNY, hodinu před zavírací dobou pak možnost nákupu přes aplikaci končí. 

„Rozšiřování nabídky v oblasti doručování potravin je jednou z priorit Woltu. Proto jsme rádi, že po úspěšném začátku spolupráce s PENNY postupujeme do další fáze naší expanze. Můžeme tak uživatelům Woltu nabídnout širší nabídku a lepší výběr. Během pilotní fáze jsme se s PENNY zaměřili na nastavení úzké spolupráce a hladký provoz, díky kterému dokážeme nabídnout společným zákazníkům kvalitní služby, na které jsou zvyklí. Společně je budeme dále rozšiřovat a zlepšovat,“ dodává František Cmunt, ředitel maloobchodního prodeje Wolt Česko.

Podle dat z pilotního provozu připraví zaměstnanci PENNY nákup v průměru 10 minut od objednávky a pak si jej přebírá kurýr. Celková doba doručení PENNY nákupu kurýry Woltu se pohybuje kolem třiceti minut. 

 PENNY plánuje do budoucna možnost nákupu s dovážkou do domu rozšiřovat postupně na všechna krajská města.

O společnosti PENNY MARKET Česká republika:

Společnost Penny Market s.r.o. je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který je jednou z největších světových obchodních společností. Na český trh vstoupil Penny Market v roce 1997 a zaměřil se zejména na rozvoj prodejní sítě v regionech. Díky tomu dnes provozuje více než 420 prodejen, tedy nejširší síť v ČR, a poskytuje práci více než 6 000 zaměstnancům. Pravidelně slaví úspěchy v programu Volba spotřebitelů a svým zákazníkům nabízí věrnostní program PENNY karta.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Penny Market, Česko, Wolt, Praha, Brno, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nákup z PENNY dovezou kurýři Woltu až domů. Služba je dostupná pro 1,7 milionu lidí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.