Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte film tak, jak jste ho ještě nezažili. Díky sálu Theatre Deluxe v multikině CineStar

PR článek

Dokonalé sedačky. Zvuk, který vás obklopí ze všech stran. Obří plátno, které díky speciálnímu osvětlení velikost obrazu ještě umocní. To je sál Theatre Deluxe, který najdete v multikině CineStar v Hradci Králové. Nechte se filmem skutečně pohltit.

Budoucnost filmového zážitku. Tak by se daly nazvat sály Theatre Deluxe v multikinech CineStar, které najdete v Praze, Ostravě a také v Hradci Králové. V čem jsou sály Theatre Deluxe tak mimořádné?

Unlimited sound

V těchto speciálních sálech se můžete těšit na zvuk, který vás obklopí opravdu ze všech stran. Používá totiž ozvučení nejvyšší současné kvality – Dolby Atmos.

O co jde? Jedná se o 3D objektovou technologii prostorového zvuku, která umožňuje vtáhnout diváka do děje mnohem přesnějším rozložením zvuku. V prostoru kinosálu jsou totiž reproduktory umístěny nejenom po obvodu, ale i na jeho stropě.

Dolby Atmos tak zaručuje realistický a ze všech stran obklopující zvukový zážitek.

Large screen

Plátno renomované společnosti Harkness typ Perlux HiWhite přináší maximální zisk dopadajícího světla projektoru, široké nezkreslené pozorovací úhly i na těch největších formátech a vynikající podání barev a kontrastu. Zobrazovací plocha je navíc rozšířena tak, aby zabírala maximální možnou plochu čelní stěny tohoto největšího kinosálu.

Light effects

V kinosálech Theatre Deluxe se můžete těšit na jedinečné boční ambientní osvětlení, které tvoří, speciálně pro tento typ kinosálu, vyvinuté systémy vertikálních svítidel. Ta tvoří čipy, z nichž každý funguje jako samostatná jednotka. Každý čip může svítit jinou barvou, díky čemuž je možné obraz a barvy přenášet do postranních svítidel a efekt z filmového plátna tak roztáhnout v reálném čase i na stěny kinosálu.

RGB Laser projector

Laserové projektory jsou známé již několik let a začínají nahrazovat standardní projektory s xenonovými lampami. Zde použitý projektor ale znamená absolutní špičku v laserové technologii.

Projektor zobrazuje obraz ve vysokém dynamickém kontrastu. Divák dostává vyšší ostrost obrazu, vyšší hloubku detailů, více barevných odstínů a dosahuje až 76 procent viditelného barevného spektra. Výsledek? Reálnější dojem ze sledovaného filmu, který za to rozhodně stojí.

Premium seats

Absolutní třešničkou na dortu jsou pak prémiové sedačky. Že už nemůžou být lepší? Omyl. V kinosálech Theatre Deluxe jsou ve všech řadách použity prémiové kožené sedačky se sklopnou opěrkou zad a polohovatelným podhlavníkem. Nechybí také nadstandardní místo pro nohy a prostor pro odložení občerstvení.

Kino sály Theatre Deluxe najdete v Praze na Černém Mostě, ale i v Ostravě a Hradci Králové.

Ohodnoť článek

Štítky CineStar, multikino CineStar, kino, film, Theatre Deluxe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte film tak, jak jste ho ještě nezažili. Díky sálu Theatre Deluxe v multikině CineStar  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.