Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S jarem přichází úklidové akce po celé České republice, jen z McDonald’s se zapojilo na 90 dobrovolníků

PR článek

Zaměstnanci McDonald’s, jejich rodinní příslušníci a další dobrovolníci se i letos zapojili do tradiční jarní akce Ukliďme Česko. Trash Patrols, jak si říkají, vyrazily nejen do okolí restaurací, ale i na oblíbená výletní místa a do veřejného prostoru, výsledkem je více než 60 plných pytlů sesbíraných odpadků. Nejedná se ale o nic výjimečného, Trash Patrols se v regionech angažují pravidelně a dlouhodobě, čímž pomáhají zlepšení stavu naší přírody.

Již třetím rokem fungující Trash Patrols, složené ze zaměstnanců McDonald’s, spolu se svými blízkými a dobrovolníky, vyrazily i letos v rámci jarní akce Ukliďme Česko do ulic a místní přírody. Úklidů se zúčastnili lidé z celkem 19 restaurací a krom tradičně silného zastoupení Prahy proběhl také v Opavě, Ostravě, Brně, Frýdku-Místku, Velké Dobré, Pardubicích, Velkém Meziříčí, Měříně, Hradci Králové, Vrbové Lhotě a Benátkách nad Jizerou. Během jarního úklidu nasbíraly Trash Patrols na 60 pytlů s odpadky a přispěly tak k údržbě veřejných prostor a české přírody.

Trash Patrols se zaměřují na úklidy nejen okolí restaurací ale také dalších výletních míst a veřejného prostoru, a to nejen v rámci Ukliďme Česko, ale v průběhu celého roku. Tento dobrovolný program vznikl před třemi lety jako součást dlouhodobé udržitelné kampaně s názvem Naše protože, jejímž prostřednictvím společnost McDonald‘s představuje kroky, které činí pro šetrnější podnikání, zároveň jí inspiruje a motivuje zákazníky i širokou veřejnost k ohleduplnému přístupu k naší přírodě a planetě.

„Velmi si vážíme dobrovolníků z řad našich zaměstnanců a jejich blízkých, kterým není životní prostředí a okolní příroda lhostejná. Iniciativa Trash Patrols není jednorázovou aktivitou, o to více oceňujeme ty, kteří se zapojují opakovaně, protože jen tak má tento projekt skutečný dopad,“ říká Barbora Němcová, PR Coordinator společnosti McDonald’s.

Ohodnoť článek

Štítky McDonald’s, dobrovolníci, trash patrols, ukliďme česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S jarem přichází úklidové akce po celé České republice, jen z McDonald’s se zapojilo na 90 dobrovolníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.