Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dámská podzimní móda – jak sestavit stylový outfit?

PR článek

Každá milovnice módy moc dobře ví, že fashion inspirace není nikdy dost. Právě proto jsme si pro vás připravili výčet aktuálních módních trendů, na které se letos můžete těšit. Zároveň vám také poradíme, jaké kousky spolu kombinovat, aby výsledný efekt z celého outfitu byl co nejlepší.

Zná to zřejmě každá žena, mít plný šatník oblečení ještě neznamená, že máme co na sebe. Doplňte proto letošní podzim svou skříň o modely, které skutečně využijete. A i když se jedná o kousky dle aktuálních trendů, většina z nich je velice nadčasová a skvěle kombinovatelná.

Módní trendy pro podzim 2022

Letošní podzim bude z hlediska módy pestrý a bohatý. Na své si přijdou milovnice nadčasové klasiky i extravagantnějších kousků. Nosit se budou nejrůznější textury i barvy. Dominovat bude smyslná romantika či dokonce kožené modely. 

Hitem číslo jedna podzimu 2022 budou dámské podzimní šaty. Obzvlášť pak úpletové šaty, šaty s florálním motivem na tmavším podkladu, šaty z imitace kůže nebo midi a mini šaty s výstřihem do V. Přes ty pak stačí jednoduše obléct elegantní vlněný kabát, šmrncovní černý kožený křivák či dámské sako a podzimní outfit na rande, do práce i do kina máte rázem hotový. Během chladnějších podzimních dnů se nebraňte kombinaci vlny a kožešiny. Upnuté černé, khaki, hnědé nebo béžové kalhoty doplněné o pletený pruhovaný svetr, svetr se zvířecími vzory nebo rolák společně s kožešinovou vestou vytváří skvělé fashion spojení, jenž vás skutečně zahřeje. Co se týče dalších dámských svršků, žhavými favority budou na podzim péřové prošívané bundy a teddy kabáty. Ty nejlépe vyniknou se slim džíny nebo midi úpletovými šaty. Inspiraci na trendy kousky pro podzim 2022 naleznete v aktuální kolekci Vero Moda https://answear.cz/m/vero-moda. Těšit se tam můžete na poutavé modely za skvělé ceny. 

Z barev se budou nosit především tradiční podzimní odstíny jako khaki, hnědá, béžová, šedá, cihlová, hořčičná, měděná a zelená. Stálicemi zůstává černá a bílá. Vedle nešlápnete ani s pastelovými odstíny a sytými barvami. 

Jaké se budou letošní podzim nosit boty?

I ten sebevyladěnější outfit nedokáže správně vyniknout, pokud k němu nezkombinujete vhodné boty a doplňky. Boty značky Geox https://answear.cz/m/geox nabízí obuv pro ty, kteří hledají univerzální obuv i něco trochu výjimečného až extravagantnějšího. Ať už ovšem během podzimu oblečete černé silonky, šaty a kabát nebo kalhoty se svetrem a vestou, tenisky s rovnou podrážkou, kožené mokasíny i lesklé polobotky je dokáží povznést o několik levelů výš. K džínám a prošívané bundě se pak nejlépe hodí kotníkové sneakers.

Originální doplňky pro letošní podzim

V rámci doplňků se fantazii meze klást nebudou. Zkuste se ale pro tentokrát nedržet příliš při zemi. Nebojte se černou všední kabelku vyměnit za luxusní batohy https://answear.cz/k/ona/doplnky/batohy. Batohy lze kombinovat s různými outfity, ať už v městském, sportovním nebo romantickém stylu. Dámský kožený batoh bude naprosto perfektně vypadat jak s kožešinovou vestou, džíny nebo černými úzkými kalhotami, tak i s podzimními šaty a kabátkem z vlny. Ať už tedy patříte mezi fanoušky streetwearu nebo milovníky klasiky či romantiky, výměna kabelky za batoh bude naprosto parádně fungovat ve všech případech. Perfektně doplní oversized vzhled, jenž je poslední sezony oblíbený, zdůrazní sportovní charakter outfitu, nebo naopak naruší elegantní modely a dodá jim pomyslnou jiskru.

Ohodnoť článek

Foto Envanto Elements

Štítky oblečení, móda, trend, podzim, džíny, svetr, batoh, vesta, kabát, Geox

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dámská podzimní móda – jak sestavit stylový outfit?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.